Amerika'da Yaşayan Bir Türk'ün, Ailesinin Mal Varlığını Anlattığı Videosunu İzleyince Keyfiniz Biraz Kaçacak

Dikkat moraliniz bozulabilir!ABD'de yaşayan @oguzhannkibarr isimli TikTok kullanıcısı sık sık Amerika ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Kendi ailesinden örnek vererek; 4 kişilik ailesinin ortalama yıllık 200.000$ kazandığını söyleyip bu kazançla yaptıkları mal varlığını gösterdi.

Video için: 👇

😶😰

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
YORUMLAR

Telefonunu çıkar dayılar için bu çalışma hakkı değil bu zengin hayat onlara anlatamazsın bunu

10.01.2022

Bence bu paylasim gorgusuzluk. ABD de herkesin boyle yasami yok. Bazi bolgeler ucuz ve tasinmazlar ucuz, bazi yerlerde 1+1 evler milyon deger. Yani bu paylasimin amaci nedir.?

10.01.2022

Paylaşımın amacı Türk ekonomisine darbe vurmak

11.01.2022

Manhattanda’ki bir apt. dairesinin fiyatı Abd’de yaşamın zorluğunu belirlemez. Bir sürü evsiz var diyenler var. Evet, çok fazla var.Ama bu devlet onlara bakmıyor demek değil ! Yanlış bilgi vermesin kimse kimseye. Bu evsizlerin çoğu savaş gazisi(savaşta kafayı yemiş), uyuşturucu bağımlısı ya da çok ciddi bir darbe alıp hayattan bağını koparmış kişilerdir. Devlet bakım evlerine gitmezler, çünkü orada uyuşturucu kullanmak yasaktır. Devlet onlara iş imkanı verir ancak çalışmazlar. Çünkü madde bağımlılığını kolay kolay gerçekleştiremezler. Bu yüzden devletin koruması altına girmek istemez ve dışarda yaşarlar. Daha bu hafta 75” 4K UHD samsung, ps5 ve ses sistemi kurdum evime. Toplam maliyeti 2000 dolar. Hadi bu sistemi kurun bakalım TR’de 2000 dolara !

11.01.2022

Burda amaç ülkeyi boklamak değil ama gerçeklerin de farkına varın. Yani NY’da her ne kadar saatlik ücret 8-12 dolar arası gözükse de yalandır kimse bu rakamlara çalışmaz. Çalışsa da tip(bahşiş) oranları çok yüksektir.En kötü cafede çalışan garson günde en az 100-150 dolar arası sadece bahşiş kazanır. Bunun dışındaki eyaletlerde ise yaşam standartları zaten kat ve kat yüksektir. Ancak herkes bulunduğu eyaletin şartlarında, insanca maaş kazanabilir ! Yan gelip yatacaksan sana zaten dünyanın hiç bir yerinde ekmek yok. Kaldı ki ABD’de işsizlik maaşı ve psiko destek alarak devletten çok ciddi ödemeler alan ve çalışmayan binlerce insan var.

TÜM YORUMLARI OKU (47)