Amerika'da 0 Km Aldığı Aracı Tanıtan Kadın Hayatı Sorgulattı: "30 Bin Dolara Mustang Aldım"

Amerika'da 30 bin dolara aldığı Ford Mustang modeli aracı tanıtan genç kadın, Türkiye'de yaşayanlara hayatı sorgulattı. Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları benzer fiyatlara çok daha düşük model araçların 2. ellerini alabildiğini söyleyerek sitem etti.

ABD'nin Dallas eyaletinde bir Ford bayiine giden genç kadın, 2024 model Mustang aracı 2 bin 500 dolarlık indirimle birlikte 30 bin liraya aldığını söyledi.

Önceki modellerin tasarımını beğenmediğini ancak yeni çıkan modelle birlikte aracın daha modern bir görünüme kavuştuğunu söyleyen genç kadın mutluluğunu dile getirdi.

Görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları, benzer bir para miktarıyla Türkiye'de çok daha düşük segment araçlar alındığını hatırlatarak duruma sitem etti.

İşte o görüntüler; 🎥 👇

İlginizi çekebilir 👇

Sarıyer'de Okula Giden 20 Yaşındaki Üniversite Öğrencisinin Başına Demir Korkuluk Düştü
Toplumsal Meselelere Duyarlılığı ile Bilinen Mabel Matiz de Yaşanan Kadın Cinayetlerine Sessiz Kalmadı
Gaziantep'e Atanan Bir Öğretmen Bölgede Kullanılan Yöresel Tabirleri Öğrencilerinden Öğrendi

Popüler İçerikler

Gitmek İstiyor: Real Madrid'de Yedek Kulübesine Hapsolan Arda Güler'in Sabrı Taştı
Köfteci Yusuf’tan Açıklama Geldi: “Analizler Gerçeği Yansıtmıyor”
Semih Çelik'in Surlarda Öldürdüğü İkbal Uzuner'in Son Anları Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
10.10.2024

Sadece ahhh ahh diyorum...

10.10.2024

iyi tamam aldında onun kredisini nezaman bitecek.öde dur ondan sonra..borç kaç senede bitecek sen onu söyle..zaten kapitalizmin en sevdiği insan tipi bu.ömürboyu kölelik

10.10.2024

brader 30 bin dolar, ayda 2 bin dolar ayırsa 15 ayda biter ne kadar sürecek. Sen bu arabayı Türkiye'de 25 sene çalışsan alamıyosun.

10.10.2024

onların dünyaya satış yapan dev şirketleri olduğu için gelen düşük vergiler yeterli oluyor. bizdede belki ilerde bunların ünlü burgercileri gibi olacak rakip firmada domuz eti skandalı patlıyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ