Ameliyat Öncesi Uyutulan Hastaya Cinsel Saldırı

Kadına yönelik şiddet ve cinsel saldırı olaylarının arkası gelmiyor... İzmir’de bir devlet hastanesinde çalışan anestezi teknisyeni, ameliyat öncesi uyutulan kadın hastanın yanı başında mastürbasyon yaparken yakalandı. Stajyer hemşireler tarafından görüntülenen ve şikayet edilen saldırgan tutuklandı. 

DHA'dan aktardığı bilgiye göre, 33 yaşındaki Ö.G., ameliyata alınmak için uyutulan bir kadın hastanın başında mastürbasyon yaparken stajyer hemşireler tarafından fark edildi ve cep telefonu ile görüntülendi.

Hemşirelerin durumu polise bildirmesiyle hastaneye giden Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Ö.G.’yi gözaltına aldı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve hakkındaki iddiaları reddeden Ö.G. tutuklandı

Anestezi teknisyeninin, çalıştığı kurumda daha önce hemşireleri taciz ettiği öne sürülüyor.

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
18.08.2016

Napalım şimdi ameliyata da mı kalaşnikofla girelim hiçbir yer hiç kimse güvenli değil arkadaş.Evde hırsız,otobüste muavin/şoför,okulda öğretmen,ameliyathanede anestezici.Başka neresi kaldı amk gelin mezarıma da hallenin.

18.08.2016

onu da yapanlar var biliyorsunuz nekrofililer.

ifşa edin şu piçi

Pasif Kullanıcı
18.08.2016

Bu hadımla asmayla kesmeyle bile kesilmez, insanlar insanlıktan çıkmiş arkadaşlar böyle cezalar bile durduramaz bunu. Bize asıl gereken zihniyetin değişmesi. Çocukluktan yetiştirmeyle başlıyor bu sapıklık. Daha 3 4 yaşından itibaren erkek çocuğa o bacak arasında olan şeyden dolayı övgüler yagdiriliyor. Kızlar ise utandiriliyor. Yaptıkları her davranışta cinsel kimlikleriyle yargılanıyorlar ülkemizde. Penis çok da önemli bir organ değil be, bunun farkına ne zaman varacaksınız? Tabii sözüm meclisten dışarı, ülkede bunun farkında olan ve eşitliği savunan erkeklerimiz de var; ama malesef sayıları diğer zihniyete oranla çok az. Umarım şu salak zihniyetten yakın zamanda vazgeçilir...

18.08.2016

Adın aklıma lostallhope.com u getiriyor

TÜM YORUMLARI OKU (89)