Ameliyat İçin Hastasından 15 Bin TL İsteyen Doktor Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Bursa'da, ameliyat olacak bir hastasından 15 bin TL isteyen kalp damar cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Tamer Türk, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İddiaya göre, Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Kalp Merkezi'nde görevli Prof. Dr. Tamer Türk, bir hastasından ameliyat için 15 bin TL bıçak parası istedi. Hastanın, polise şikayette bulunması üzerine harekete geçen ekipler, paraların seri numarasını aldı.

Ekipler, paraları alan doktoru suçüstü yakaladı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Prof. Dr. Türk, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Türk, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Prof. Dr. Tamer Türk, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Popüler İçerikler

Dilan Polat Herkesin Merak Ettiği "Görgüsüz Paylaşımlar Devam Edecek mi?" Sorusuna İlk Kez Yanıt Verdi
ODTÜ'lüler Geleneği Yine Bozmadı: Mezuniyet Törenindeki Pankartlarla Yaratıcılıklarını Konuşturan Öğrenciler
Hayko Cepkin'den "Türkiye'de Ermeni Olmak" Paylaşımında Fotoğrafını Kullanan Kişiye Kapak Gibi Cevap!
YORUMLAR

Bıçak parasını her prof. doktor istiyor zaten. Muhtemelen şikayet eden nüfuzlu biri. Yoksa sıradan bir vatandaş şikayet etse haklı çıkması ve o doktorun ceza alması MÜMKÜN değil.

21.09.2021

Uzgunum ama iste tam da bu dusunce yapisi, bu bosvermislik bize en buyuk zarari veriyor. Bu " Nasilsa ona bir sey olmaz" cilik bu "Bana dokunmayan yilan bin yasasin" ornekleri bizim tembelligimizle birlesince en temel haklarimizin bile pesine dusmuyor, sadece sikayet ediyoruz. Herkes elinden geldigince bir seyleri degistirmeye calismali artik. Bizi kurtaracak bir Superman yok.

21.09.2021

Herkes löp löp yerken adamcağıza patlamış :DDD

Daha beterleri var. Tanıdığım birinin başına geldi. Durumları da çok iyi değildi. Babası gece fenalaşıyor İstanbul'da bir sürü hastaneye gidiyorlar çoğu doktor kabul etmiyor biri ben ameliyat yaparım ama 50 bin Tl isterim diyor. Ne yapacaksın? Baban ölüm döşeğinde adam paramı masaya koy sonra diyor. Hipokratmış. Para yemini ediyorlar onun yerine. Not: İstisna olan işi layığıyla yapan güzide doktorlara değil lafım.

22.09.2021

Hipokrattan önce tedavi tapınaklarda ücretsiz yapılırmış Hipokrat çarşıya dükkan açıp para ile tedavi yapan ilk kişi yani tam adamının yeminini ediyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (34)