Amedspor Yöneticilerine Saldırı Anı Kamerada

TFF 2. Lig takımı Amedspor'un yöneticileri, Ankara'da oynanan Ankaragücü maçının 85. dakikasında protokol tribününde saldırıya uğradı. Demir çubuklarla yapılan saldırıda Amedsporlu 5 yönetici yaralandı.

2. lig takımı Amed Sportif 85. Dakikada Deniz'in attığı golle Ankaragücü karşısında 2-1 öne geçti. 

Bu dakikada protokolde oturan, Amedsportif yöneticileri, asbaşkan, genel sekreter, basın sözcüsü, kulüp avukatı ve misafir kadın taraftar saldırıya uğradı.

Amedspotif yöneticileri yumruk ve tekmeler yiyip, merdiven boşluğundan aşağı atıldı...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Karakol polislerine ifade veren ve hastahaneden darp raporu alan Amedsportif yöneticileri saldıranlar hakkında şikâyetçi oldu.

6 saldırgan yakalandı

Ankara emniyetinin saldırıya ilişkin açıklamasında, maçın yeterli sayıda görevlinin yer aldığı bir ortamda başladığını belirtilerek şöyle dendi: “Amed Spor yöneticilerine fiilen saldırdıkları kamera kayıtları ile tespit edilen ve MKE Ankaragücü Spor Kulübünün davetlisi olarak protokol tribününde bulunan O.K, K.Ç, A.K, O.G, İ.B, V.K. isimli şahıslar yakalandı. Kamera görüntülerinde bulunmakla beraber kimliği henüz tespit edilemeyen dört kişinin aranmasına devam edilmektedir.”

Saldırganlar hakkında 6222 sayılı kanunun 17’inci maddesindeki ‘spor alanlarında taşkınlık yapılması ve tesislere zarar verilmesi’ ve‘kasten yaralama’ suçlarından işlem başlatıldığı vurgulandı.

DHA

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Tekel Bayileri BAT Sigara Grubunu Satmama Kararı Aldı
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
YORUMLAR
25.04.2016

Diyarbakır'daki maça giden 17 Ankaragücü taraftarını maç boyunca taciz eden, maç sonu taşlayan Amed taraftarı hiç böyle gündem olmamıştı. Maç boyu her yer sur, her yer direniş, biji apo diye slogan atan taraftarın spor ve futbolla ne ilgisi vardır ? Dünkü maçta Diyarbakır'lı yöneticilerin ilk golü alkışlamalarına rağmen kimse bunlara tepki göstermedi. Ama ikinci golden sonra, bir tanesinin "T.C.'ye böyle k.yarız" demesinden sonra olaylar patladı. Şimdi soruyorum size "T.C.'ye böyle k.yarız" demek faşistlik ve ırkçılık değil midir ?

25.04.2016

Adamsın kardeşim sen ADAM. Bak normalde çarşıyı hiç sevmeyiz ama bu durumlarda sizim gibi ADAM lara ihtiyacımız var. Eyvallah kardeşim, anlayan biri çıktı sonunda.

25.04.2016

İstiklal Marşı'nı ıslıklayan taraftarın yöneticileri.Olaya bu açıdan baktığım için bu tepkiyi çok haklı buluyorum.Baya da güzel dövmüşler , ellerine sağlık.

25.04.2016

Yazık sana.her haberin altındaki en saçma yorumları yazan olman çok dikkatimi çekmeye başladı.gurur duy dayakla, şiddetle.

25.04.2016

Bu insanlar size Misafir olarak geliyor arkadaş, Misafir baş tacıdır, büyük ayıp etmişler....... Siyasetin de sınırı var

25.04.2016

Misafir olan takım adam gibi adam olsun el üstünde tutulur zaten. Vatan hainlerini el üstünde tutmak onlardan biri olmak gibi birşeydir. Ki Ankaragücünün çok sevdiği takımlarda var. Buraya geldiler ve aslanlar gibi karşılandılar. Neyse ben daha birşey demiyorum. Siz sevginizi esirgemeyin şu şerefsizlerden

TÜM YORUMLARI OKU (47)