Amber Heard, Johnny Depp'in Mutfaktaki Öfke Patlamasını Böyle Kaydetti

Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard, Depp'i mutfağında öfke patlaması yaşarken gizlice videoya çekti ve bunu aylar sonra TMZ tarafından basına sızdırdı.

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
16.08.2016

Bazı şeyleri çok abartıyorsunuz. Siz hiç sinirlenmiyor musunuz ? Kırıp dökmüyor musunuz ? Kim bilir aralarında ne geçti ? Bazen üzülüyorum bu ünlülere. Hepimizin hayalindeki gibi bir hayat yaşıyorlar. Para, şöhret...Ama aslında yaşayamıyorlar gibi. Hemen herşey basına sızıyor. Özelleri kalmıyor. Bazıları gelmiş "Johnny Depp benim için ölmüştür. Rezalet" diyor. Rezalet olan ne ? Johnny Depp senin için ölmüş ama senden haberi bile yok aq. Fangirllik olayını abartırsanız,ortada "Johnny aşkım" diye gezerseniz olacağı bu. Özel hayatı bizi ilgilendirmez. İyi oyuncudur. O filmini çeker biz de izleriz. Bunu anlayın artık.

Herşeyde haklısın dediklerine çoğunlukla katılıyorum da ünlülere üzülmek nedir :D abartmayalım :D yarramı yesinler :D üzülecek birisi varsa savaşta ölen açlıktan ölen çocuklardır.

16.08.2016

İstese bir saniye katlanmayacağı adamın videosunu çekip böyle yayınlamak sürekli kurban triplerine girmek filan da ağır kaltaklık ister. Gerçekten mağdur kadın görmesek inanacağız lan. Bir de bu adam telefon fırlatmayı iyice adet edindi, ergen misin Johnny ?

16.08.2016

''önce iyi bi tahrik edeyim sonra kamerayı açıp cici kız olayım ve zaten alkollü bana vurursa kallavi bi tazminat koparayım'' cidden kaltak kelimesi hafif kalıyor buna..urspu diyorum müsadenle

16.08.2016

O değilde evin içinde niye şapka ve gözlükle geziyor kaptan aq

TÜM YORUMLARI OKU (21)