Amazon Prime, Dünyaca Ünlü Oyun Mass Effect'in Dizisini Yapıyor

Dünyanın en ünlü ve sevilen oyunlarından biri olan Mass Effect, çok yakında dizi olarak Amazon Prime'a gelebilir. Şu an anlaşma sürecinde olan stüdyo, serinin isim hakları konusunda Electronic Arts ile anlaşmak üzere.

Özellikle son dönemde yayınladığı dizilerle sıklıkla gündeme gelen Amazon Prime, şimdi de dünyaca ünlü bir oyunun dizisi için anlaşma yapıyor.

Mass Effect adlı oyunun dizisi için harekete geçen Amazon, serinin isim hakları konusunda Electronic Arts ile anlaşmak üzere.

İlk olarak 2007 yılının Kasım ayında Xbox 360, PlayStation 3 ve Microsoft Windows platformlarında piyasaya sürülen Mass Effect, kısa sürede çok ünlü olmuştu.

Oyun daha sonra Mass Effect Legendary Edition ve Mass Effect: Andromeda adlı iki farklı versiyonu ile piyasaya sürülse de serinin ilk versiyonu Mass Effect her zaman daha çok talep gördü.

Daha önce fantastik yapımı Wheel of Time ile uzun süre popülerliğini koruyan bir yapım sunan Amazon Prime, bu hareketi şimdi de Mass Effect ile yapmak istiyor.

Serinin başarısının, Amazon Studios’un CEO’su Jenniver Salke’nin dikkatini çekmesi üzerine harekete geçen şirket, Mass Effect'in yayın hakları için görüşmeleri hala sürdürüyor.

EA ve BioWare, şu an Mass Effect'in beşinci serisi için çalışmaları sürdürse de her an bir anlaşmaya varılıp dizi haline gelebilir.

Siz Amazon Prime yapımı Mass Effect'i izler misiniz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Bu Güney Koreliler İşi Biliyor! Netflix Dizisi Hellbound, Squid Game'in 24 Saatlik Rekorunu Kırdı
Taht El Değiştiriyor! Twitch Skandalı Kan Kaybettirirken, Facebook Gaming İnanılmaz Bir Yükselişte
Hogwart Mezunları Pilav Gününe Hoş Geldiniz! Harry Potter Ekibi 20 Yıl Sonra Hogwarts'a Dönüyor

Popüler İçerikler

Skandal Bir Olayla Gündeme Gelmişti: Patiswiss'in Yeni CEO'su Belli Oldu
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor