Amazon Prime'da İzleyebileceğiniz Birbirinden Keyifli 13 Dizi Önerisi

Dizi gurmeleri koşun! Birbirinden sürükleyici dizileri sizler için bir araya getirdik. Karantinanızı şenlendirmek için bir solukta bitireceğiniz 13 dizi önerisi için buyurun içeriğe! 👇

“Bu dizileri nereden izleyeceğim diyenler için buradan Amazon Prime üyesi olabilirsiniz. Hem çok uygun hem de Prime üyelerine özel kargolar da ücretsiz.”

1. Modern Love

IMDb 8,0

Dev oyuncu kadrosuyla Modern Love, aşkın çeşitli yönlerini farklı karakterler üzerinden ele alıyor. Her bölümde ayrı bir hikayenin anlatıldığı dizide, aşk ve insan arasındaki bağ keyifli yönleriyle seyirciye aktarılıyor. Bizlereyse ilişkilerin karmaşık yapısını 30 dakikada boyunca keyifle izlemek kalıyor! 

Tür: romantik komedi, antoloji dizisi

2. Mozart In The Jungle

IMDb 8,2

Orijinal Amazon Prime içeriği olan dizi, senfoni orkestrasının perde arkasını konu ediniyor. Dizide New York Senfoni Orkestrası'nın eski şefinin yerine, başarılı ve genç şef Rodrigo'nun gelmesi üzerine yaşanan birtakım olaylar işleniyor.

Tür: Komedi, dram

3. Tom Clancy's Jack Ryan

typelish.com

IMDb 8,1

Orijinal Amazon Prime içeriği olan dizi sürükleyici senaryosu ile izleyenlerden tam not alan yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin konusu CIA için çalışan Jack Ryan ve patronunun yeni görevlerinde birbirinden heyecanlı aksiyonlarını konu ediniyor. Dizinin her bölümü 55 dakikadan oluşuyor. 

Tür: Politik, aksiyon, gerilim

4. The Night Manager

IMDb 8,1

Mini dizi The Night Manager, lüks bir otelde işe başlayan İngiliz askeri Jonathan Pine etrafında işleniyor. Dizinin konusu Jonathan Pine'nın yöneticilik yapmaya başladığı otelde, yolu bir İngiliz istihbarat ajanı ile kesişmesi üzerine konu ediniyor. 

Tür: dram, gerilim

5. Upload

IMDb 8,0

2033 yılında geçen dizi, ölümden sonra hayatın farklı olabileceği bir dünya tasvir ediyor. Dizinin konusu bilgisayar programcısı Nathan'ın öldükten sonra sanal bir cennete yüklenmesi üzerine şekilleniyor. Upload teknolojinin artı ve eksilerini ortaya koyan orijinal bir Amazon Prime içeriği. 

Tür: bilim kurgu, dram, komedi

6. Catastrophe

IMDb 8,2

Orijinal Amazon Prime içeriği dizisinin konusu, iş seyahatine çıkan Rob ve seyahat sırasında tanıştığı kadın arasında gelişen olay örgüsünü konu ediniyor. Dizi planlamadıkları bir şekilde ebeveyn olma yoluna giren ikilinin, ilişkilerini keyifli bir şekilde izleyenlere sunuyor.

Tür: durum komedisi

7. Tales From The Loop

IMDb 7,5

Dizinin konusu, evrenin sırlarını çözmek için geliştirilen 'The Loop' adlı makine ile, saklı kalan gerçekleri ortaya çıkarmak isteyen bir kasaba ve bu kasabada yaşayan birbirinden ilginç karakterler etrafında konu ediniyor.  

Tür: bilim kurgu, dram

8. Undone

IMDb 8,2

Yetişkinler için keyifli bir animasyon dizisi olan Undone, 28 yaşındaki genç bir kadının etrafında işlenen olay örgüsünü işliyor. Dizinin konusu trafik kazası geçiren Alma'nın, kazanın ardından kendi ile ilgili keşfettiği yeni şeyleri konu ediniyor.

Tür: psikolojik kurgu, komedi-dram, gizem

9. Carnival Row

IMDb 7,9

Orijinal Amazon Prime içeriği Carnival Row, fantastik dizi kategorisinde seyircilerden büyük beğeni toplamış yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin konusu, Pact ve Burgue isimli iki ülkenin Peri Diyarının hakimi olmak için verdiği mücadeleyi konu ediniyor. Dizi, birçok toplumsal bilgiler vermektedir.

Tür: politik-kurgu, fantastik

10. The Romanoffs

IMDb 7,0

Orijinal Amazon Prime içeriği dizi, Mad Men'in yaratıcısı Matthew Weiner tarafından kaleme alınmıştır. Dizinin konusu, Rusya'yı yöneten son hanedanın torunları olduğuna inan bir grup insan etrafında işleniyor. 

Tür: antoloji, dram

11. Fleabag

IMDb 8,7

Altın Küre Emmy Ödüllü yapım, tek başına ayaklarının üzerinde durmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediniyor. Dizi ana karakterin aşk, aile ve geçim sıkıntılarını trajikomik bir şekilde ele alıyor. 

Tür: komedi, dram

12. This Is Us

IMdb 8,7

Bir aile dizi olan This Is Us, ilişkiler üzerinden yaşanan birbirinden farklı olayları işleyen sıcacık bir yapım. Gözyaşlarınıza hakim olamayacağınız bu dizinin konusu, aile arasındaki karmaşık ilişkiler üzerine şekilleniyor.

Tür: dram 

13. Parks And Recreation

IMDb 8,6

Var olmayan Pawnee kasabasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü yapan başrol karakterinin komik ve eğlenceli hayatına konuk oluyoruz. 7 sezonluk keyifle izleyeceğiniz dizi, belediyeciliği eğlenceli olaylarla konu ediniyor.

Tür: komedi

“Bu dizileri nereden izleyeceğim diyenler için buradan Amazon Prime üyesi olabilirsiniz. Hem çok uygun hem de Prime üyelerine özel kargolar da ücretsiz.”

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Uzun Süre Etkisinden Çıkılmayan Son 20 Yılın En İyi Film Dalında Oscar Ödülünün Sahibi Yapımlar
Şeyma Subaşı Haberlerinden Sıkılanlar İçin 13 Kısa Belgesel Önerisi
Günün Yorgunluğunu Unutturacak Birbirinden Eğlenceli 13 Guilty Pleasure Filmi

Popüler İçerikler

Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
Adana'da Skandal Görüntüler: Kesilmiş At ve Eşek Kalıntıları Kanalda Bulundu!
YORUMLAR
13.05.2021

Catastrophe yok ya, keşke olsa. Prime'ın çoğu içeriği bize kapalı, ben altyazısız da olsa izlemek istiyorum çok saçma.

13.05.2021

Torrent varken ne diye kendinizi sağa sola üye olmak için yoruyorsunuz ki...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ