Amasra’da Maden Önünde Endişeli Bekleyiş: ‘Ocaklar Söndü’

Bartın'ın Amasra ilçesinde yaşanan maden faciasında 40 işçi hayatını kaybetti. Enkaz altında kalan işçileri kurtarma çalışmaları ise devam ediyor. Ailelerin maden önünde endişeli bekleyişleri sürüyor.

‘Benim çocuğum orada yok ama hepsi benim çocuğum gibi’

Madende akrabaları bulunan Ayşe Yıldız, “Buraya geldik ama bulamıyoruz. Geceden itibaren oğlum buradaydı, ben de gelemedim ama haberlerden izledim. Evde duramadık. Acımız çok büyük, Allah herkesin acısını dindirsin. Benim çocuğum orada yok ama oradakiler benim çocuğum gibi. Allah analarına babalarına sabır versin. Kiminin eşi ikiz hamile, kiminin yeni doğdu” dedi. 

Hasan Yıldız ise, “Okan Akgün, Mehmet Bulut, Şaban Yıldırım 3-5 sene önce burada iş başı yaptılar. Ben de buradan emekliyim. Çocukların hepsi yeni evlenmişti. Hepsinin hanımı hamile, kimisinin bir yaşında çocuğu var. Ocaklar söndü' diye konuştu.

40 kişinin öldüğü madenin önünde endişeli bekleyiş

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
Anlamak İsteyene: Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İsteyen Kadınların Yeni Akımı Çok Beğenildi
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
YORUMLAR
15.10.2022

Bedenen olen 40, ama cani cigeri yanan binler, ici kanayan milyonlariz. Bu ne bicim bir aci be..!

15.10.2022

ev alırlar susulur falan filan

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ