Aman Kaçırmayın! 420 TL Değerindeki Battlefield V, Prime Üyeleri İçin Ücretsiz Oldu

Oyun dünyasının en popüler serilerinden olan Battlefield'ın çıkış yapmış son oyunu olan Battlefield V Amazon tarafından Prime üyelerine özel ücretsiz olarak sunuluyor. Oyunun Steam üzerindeki değeri ise tamı tamına 420 TL.

Amazon Prime üyelsi oyuncuların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Prime Gaming hizmeti ile üyelerine pek çok farklı oyunda ve Twitch platformunda avantajlar sunan Amazon geçtiğimiz günlerde Battlefield serisinin en sevilen yapımlarından olan Battlefield 1'i ücretsiz yapmıştı.

Bizleri Birinci Dünya Savaşı atmosferinin tam ortasına bırakan oyunun ardından serinin bir sonraki oyununun da bedava olacağı paylaşılmıştı.

Battlefield 2042 yoldayken dikkatleri üzerine çekmek konusunda oldukça işimize yarayan bir tutum sergileyen EA Games'in Amazon ile ortaklığı en basit haliyle biz oyunculara yaradı.

Ve beklenen oldu, Battlefield V'de Prime üyeleri için ücretsiz oldu.

2018 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan yapım Steam üzerinde 420 TL'lik bir fiyat etiketine sahip. Bu kez de İkinci Dünya Savaşı'nın farklı cephelerine adım attığımız oyunu Origin üzerinden etkinleştirebilirsiniz.

Peki nasıl sahip olacağım?

Amazon Prime Gaming hesabınıza giriş yapıp Battlefield V'i bulduktan sonra kod talep ettiğiniz taktirde sistem size oyunun kodunu verecek. Bu kodu ise doğruca Origin hesabınıza girerek etkinleştirmeniz gerekiyor. Ardından oyun Origin kütüphanenize eklenecek ve tamamen sizin olacak.

Peki ya Prime üyesi olmayanlar?

Amazon'un içerisinde Prime Gaming, Prime Video, ve Amazon'da geçerli ücretsiz - hızlı kargo gibi hizmetleri barındıran Prime hizmetinin fiyatı ülkemize özel bir fiyatlandırma ile aylık 7.99 TL. Bizden duymuş olmayın ama ilk ay da ücretsiz.

İlginizi Çekebilir

Twitch Yayıncısı Şükrü Şentürk, OnlyFans'a Geçen Türk Yayıncıya Gelen Tepkileri İki Yüzlü Olarak Niteledi
Efsane Geri Dönüyor: Age of Empires 4 İçin İki Yeni Tanıtım Videosu Paylaşıldı
Fortnite Sahnesini Sallayacak Sıradaki İsim Ariana Grande!

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu