"Amacı Tahliye Ettirmek": Mustafa Sandal Kirasını İki Kattan Fazla Artıran Ev Sahibiyle Mahkemelik Oldu!

90'lı ve 2000'li yıllarda müzik sektöründe fırtınalar estiren ve esamesi hala okunmaya devam eden Mustafa Sandal'ı tanımayan yoktur diye düşünüyoruz.

Mustafa Sandal, dansları ve şarkılarının yanı sıra sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile de magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi biliyorsunuz ki.

Ancak ünlü şarkıcı bu kez bambaşka bir konu ile gündeme geldi. Sandal, Etilerde'ki ünlü Savoy Sitesi'nde oturduğu evin kirasının iki kattan fazla artırılması sonucunda ev sahibiyle mahkemelik oldu.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre Sandal'ın kiracı olduğu evin sahibi İrem Argat, sitede yer alan 3+1 dairesini 2018’de Mustafa Sandal’a kiraya verdi ve Sandal'ın ödediği 65 bin TL'lik kira çevre dairelere göre düşük kaldı.

Mahkemeye sunulan dilekçede "Bahse konu sitede aynı özellikteki evlerin kirası bu dönem için 200 ila 220 bin iken, İrem Argat’ın aylık 65 bin liraya katlanması beklenemez. Dava öncesi Mustafa Sandal ile arabuluculuk görüşmesi yapılmış ancak anlaşma sağlanamamıştır. Bu nedenle, ekonomik şartlar dikkate alındığında yeni dönemin kirasının aylık 170 bin lira olarak tespitini istiyoruz." ifadelerine yer verildi.

Mustafa Sandal ise kira için talep edilen miktarın fahiş fiyat olduğunu belirterek davanın reddini istedi ve ev sahibinin amacının kendisini tahliye ettirmek olduğunu belirtti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Miss Turkey 2024 Jürisi Gizem Karaca İdil Bilgen’i Korurken Bülent Ersoy’a da İnceden Laf Çarpıttı!
Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Sosyal Medyadan Gelen Eleştiriler Hakkında İlk Kez Konuştu!

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
14.09.2024

yıllardır müzik yaparsın kafana göre,1 tane ev alacak paran yoksa ve ev sahıbınle böle sorunlar yasıyosan yazık la sana

18.09.2024

almıştır ama orda alamamıştır. Sorunu ev sahibi çıkartıyor. Gerçi bunlar avukatları aracılığı ile muhattap oluyordur. Kanuni haklarını kullansınlar. Zaten kiracıdan yana. bi sahnesinden çıkartıyordur aylık kirasını. Tahliye tahadüdü flanda yok sanırım. tüfeden yap zamını. diren musti arkandayız :)

14.09.2024

bu adam milyonlar kazandı hâlâ kirada oturması rezillik.öbür rezillikte bu nasıl bir kira ücreti miamiden bile pahalı AMK.

14.09.2024

Söz konusu site, İstanbul'u belli bir bölgesinde (Etiler, Akatlar, Ulus) yer alan çok az sayidaki sitelerden birisi.Ayrıca bölgedeki en yeni sitelerden birisi. Uluslararası firmalarda çalışan yabancı yöneticilerin de tercih ettiği bir site. Şu anda haberde de yazdığı üzere rayiç kiralik 200.000 TL seviyesinde ve boş daire bulmak da zor. Evet Türkiye geneline bakıldığında astronomik bit tutar ama arz talep gereği fiyatlar bu sekilde.

14.09.2024

ülke olarak 90'ları doyuramadık..cidden söylüyorum, teomanı , serdarı, tarkanı, mehmet ali vb

14.09.2024

yanlışın var yukarıda yazdığım yorumdan bir fikir çıkarabilirsiniz.para bol ama göstermek demek Şahan gibi şirket üzerinden de olsa yalı sahibi olayım derken paradan da olmamak.

TÜM YORUMLARI OKU (21)