Ama Niye? Kendisini Bakanlık Görevlisi Olarak Tanıttı, Hastaneyi Denetleyince Tutuklandı

Neden gerçekleştiğine dair uzun süre düşüneceğimiz bir olay Aydın Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Hastaneye gelen Mehmet Erol isimli vatandaş kendisini bakanlık görevlesi olarak tanıtarak hastaneyi denetledi. Hastane personelinin durumdan şüphelenmesi üzerine Erol'un yalanı ortaya çıktı ve tutuklandı.

Olay, dün saat 09.00 sıralarında Aydın Devlet Hastanesinde meydana geldi. Kendisini Sağlık Bakanlığı görevlisi olarak tanıtan Mehmet Erol, hastane yetkililerine saha denetimi yapacağını söyledi. Hastanedekilerin de eşlik ettiği Erol, bir süre yetkililerle birlikte bazı birimleri gezdikten sonra hastaneden ayrıldı.

Hastane yetkilileri Mehmet Erol'un durumundan şüphelenip, İl Sağlık Müdürlüğüne bilgi verdi.

Bunun üzerine yapılan incelemede Sağlık Bakanlığında böyle bir personelin olmadığı ortaya çıktı. Hastane yetkililerinin şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, dün akşam saatlerinde şüpheliyi yakaladı.

Tutuklandı

Emniyetteki ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Mehmet Erol, çıkarıldığı mahkemece 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tutuklandı.

Popüler İçerikler

Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
16.04.2022

Memelekette denetim olmayınca,vatandaş insiyatif kullanıp denetim gerçekleştirmiş.. işte feraset işte fazilet işte adam gibi shsgsfsh

16.04.2022

Ülke yavaş yavaş normale dönüyor

17.04.2022

Önemli biri olma konusundaki egosunu tatmin etmek istedi demek ki. Garibim fiyaka basacaktı azcık. Kısa sürmüş. 😁 😁 😁 😁 😁

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ