Altınordu'nun altyapısından yetişen Mert Furkan Bayram, İspanyol devi Atletico Madrid'e transfer olmaya hazırlanıyor. İşte genç kalecinin kariyerindeki önemli adımlar ve transferin detayları.
Altınordu'nun altyapısından yetişen Mert Furkan Bayram, İspanyol devi Atletico Madrid'e transfer olmaya hazırlanıyor. İşte genç kalecinin kariyerindeki önemli adımlar ve transferin detayları.
İzmir ekibinin en dikkat çeken oyuncularının başında gelen Bayram, 2023-2024 sezonunda ilk kez forma giydiği profesyonel ligde performansıyla göz doldururdu. Bu süreçte U18 ve U19 Milli Takımı’na yükselmeyi başardı. 2023-2024 sezonu başında A Takım’da Serhat Öztaşdelen ile forma rekabetine giren Mert, TFF 2. Lig’de 16 maçta ilk 11’de yer aldı. Genç kaleci, Altınordu forması altında gösterdiği başarılı performansla gelecek vaat eden oyuncular arasında yer aldı.
El Chiringuito’da yer alan habere göre, Atletico Madrid’in Mert Furkan Bayram ile ilgilendiği ve transferin gerçekleşmesine çok yakın olduğu belirtiliyor. Madrid ekibinin genç kaleci ile 5 yıllık bir sözleşme imzalaması bekleniyor.
Atletico Madrid'de daha önce 2011-2015 yılları arasında Arda Turan, 2012-2013 sezonunda 6 ay boyunca Emre Belözoğlu ve 2023-2024 sezonunda kısa bir süre için Çağlar Söyüncü forma giymişti.
Milli takımda neden başarı elde edemiyoruz belli oluyor. Bizim göremediğimiz yetenekleri başkaları görebiliyor. O yüzden başkaları hep başarılı oluyor biz yerimizde sayıyoruz.