Altındağ'ın Ardından Şimdi de Edirne'de Çuvallara Doldurulmuş Köpek Cesetleri Bulundu

Edirne'de bir hayvansever Uzunköprü ilçesinde bulunan boş bir arazide çuvallara doldurulup boş bir araziye atılmış hayvan cesetleri buldu. Görüntüleri kaydeden kadın, 'Uzunköprü'nün çöplüğünde koca koca köpekleri olduğu gibi öldürüp, çuvallayıp atmışlar. Sokak hayvanları sanırım, hepsi köpek dolu.' diyerek isyan etti. 

Altındağ'da çekilen 'Köpek katliamı' görüntülerinin etkisi henüz hafızalardan silinmezken, benzer bir korkunç manzara da Edirne'nin Uzunköprü ilçesinden geldi.

Belediyenin çöplüğünde çuvallar içine koyularak atılmış 15 köpeğin cesedi gören hayvansever kadın, o anları kayda aldı. Tepkisini dile getiren kadın, 'Koca koca köpekleri olduğu gibi öldürüp, çuvallayıp atmışlar. Uzunköprü'nün çöplüğü bu. Çuvalların hepsi köpek ölüsü dolu.' dedi. İşte o görüntüler; 📹

Görüntüleri alıntılayan İstanbul Milletvekili Nimet Özcan, 'Dün Manisa'da vahşice kedileri öldüren vatandaş, bugün Edirne-Uzunköprü'de çuvallar içinde öldürülmüş köpekler ve henüz ortaya çıkmamış daha nice cinayetler! Bu vahşet nedir? "Nereye gömeceksiniz?" demiştik, gömmeye bile gerek görmediniz! Hani çocuklarımızı düşünüyordunuz? Buradan böceğin, farenin, suyun, rüzgarın taşıdığı bulaşıcı hastalıklar ne olacak? Bu vahşeti işleyenlerin çocuklara neler yapacağını düşünebiliyor musunuz? Çıkardığınız katliam yasasına bile uyulmuyor! Veterinerler barınağa alıp hasta olanı uyutacaktı, ama şimdi vurup kafasına, sağa sola atılıyor. Ne bekliyorsunuz? Sessiz kalanlar da yapanlar kadar suçlu!' diyerek görüntülere tepki gösterdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Yaşadığı Sakatlık Sonrası Mücadeleyi Bırakmayan Kadın Sporcunun Azmi Herkese Örnek Olacak
Gördüğünüz Tüm Makyaj Videolarını Unutun! Büyükannesinin Cenazesi Öncesi Hazırlık Videosu Çekti
Testo Taylan, Bir Dönemin Sosyal Medya Efsanesi 'Kışın Yüzen Adam'ın Restoranına Konuk Oldu: 'Yaşamak Doluyum'

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
12.08.2024

Bunu yapanları en içten dileklerimle Allah'a havale ediyorum. Yaşadığınızı yaşatmadan ölmeyin oldu ki öldünüz diğer tarafta daha beterini yaşayın.

12.08.2024

Bugün suçsuz hayvanların canını alabilenler, yarın bi gün kendi fikirlerine karşı diye herkesin canını alır.

12.08.2024

En güzeli av ruhsatlı tüfeğinizi alın ve koyun bagajınıza. Mad Max modunda ilerliyor ülke çünkü.

12.08.2024

bunu yapan insan değil olamaz!

TÜM YORUMLARI OKU (41)