Altındağ'da Parçalanarak Öldürülen Köpekleri Gören İnsanlardan İsyan Çığlıkları Yükseliyor

Niğde'de yaşanan köpek katliamından sonra bir vahşet de Ankara'da ortaya çıktı. Parçalanmış köpek cesetlerini gören insanlar böyle isyan etti.

Niğde'deki hayvan katliamından sonra bir korkunç haber de Ankara'nın Altındağ ilçesinden geldi. Köpeklerin şiddet uygulanarak toplandığı ihbarını alan hayvanseverler, Altındağ Belediyesi'ne ait barınağa gittiler.

Barınağın sınırları içerisinde ve birkaç kilometre ilerisinde açılan çukurları fark eden hayvan hakları savunucuları, onlarca parçalanmış köpek cesedi ile karşılaştı.

Bu korkunç katliam sonrası insanlar sosyal medyadan isyanlarını dile getirdi.

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'in Babasının Büyükelçi Olduğu Ortaya Çıktı
Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!
Kızılcık Şerbeti'ndeki "Kadının Beyanı Esastır" Repliği Tepki Çekti
YORUMLAR
09.08.2024

Bırak canlıyı ölüyken bile bir hayvanı parçalamak bana psikopatça geliyor. Artık içlerindeki sadizm duygusu ne kadar yüksekse normal şekilde ölüm bile onları tatmin etmiyor. Bunu yapanlar normal olabilir mi? Bunları zevkle izleyip alkışlayanlar normal olabilir mi? Bunu DESTEKLEYENLER normal olabilir mi? Bir de insan sıfatıyla dolaşıyorlar. Gerçi evet, sadece insan böyle bir şeyden zevk alır.

09.08.2024

Boşver ya yazma şu şeye.. kendini nimetten saymasın. Zamanını daha verimli kullan.

09.08.2024

Ülkede adalet diye bir şey kalmadı eğitim desen hak getire zaten, bu ülkeye böyle yasa çıkarırsan soysuzlara gün doğar istedikleri gibi kesip biçerler. Dediği çok doğru vahşi köpeklerden korunacağım derken insansıları unuttular onlara da yasa çıkacak mı?

09.08.2024

MB konuları karıştırıyorsunuz konu neyse ona odaklanın.

09.08.2024

Psikopatlara gün doğdu bu katliam yasası ile. Halk kahramanlığı taslayacak insancıklara yönelikte bir yaptırım olmalı. Uyutma kararını veteriner hekim kararı ve gözetiminde olacak diye resmi gazetede yayınladınız. Takibini de yapın. Cani ruhlular krizi fırsatta çevirmeye başladı.

TÜM YORUMLARI OKU (73)