'Altın Kafeste Kahve Sunumu' Akımına Katılan Kadının, Videosuna Eklediği Şarkıyla Uyumsuzluğu Viral Oldu

Güneş gözlüğünüz yoksa videoya bakmayınız... Bu evdeki her şey altın renginde! Akıma altından takıları, sunum kafesi ve fincanıyla katılan ablamızın gözleri yoran videsona eklediği şarkı sosyal medyada viral oldu.

Video için 👇

Lokumluk da altındanmış, gözümden kaçmadı...

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
12.02.2022

Ne kadar zengin olurlarsa olsunlar, ne kadar kapalı olurlarsa da olsunlar imanları da parasıda beni ilgilendirmez ama neden hep bu kardeşlerimiz ziyandan, şükürden nefisten bahs edip onlar gibi olmayanlara kafir diyorlar.

12.02.2022

Varak varak işler koltuk takımıyla da uyumlu giyinmiş tebrik ederim. "Gösteriş ve şatafat cahillikten kaynaklanan aşağılık kompleksini örtme çabasıdır." demişti İlber Hoca yalnız bu toplumsal konsensüs sadece gösterişle var olma çabası eşi dostu çatlama orgazmı olamaz. Varak eğrisi diye bir şey var artık, altın varak kullanımının yoğunluğu IQ seviyesini gösteriyor. Herkes elindeki neyse onun şovunu yapıyor da bu Ebubekir Sıddık Elizabeth ler inançlarını her alanda vurgulamaktan çekinmezken ihtiyacından fazlasını biriktiremeyeceğini dağıtmak zorunda olduğunu biriktirirse cehennemle cezalandırılacağını konuşmaktan kaçınır işlerine gelmez klasik siyasal islamcılar. Bu kafanın tek derdi tüketmek. Öyle bir tüketmek ki, toplumsal değer yargılarını, kendi savundukları ideolojinin temel gereklerini, tarihi ve kültürel değerleri, doğayı, hepsini tüketmek. Kamu ihaleleri ile son 20 senede zengin olmuş insanların çocukları bunlar diye düşünüyorum.

12.02.2022

Ebubekir Sıddık Elizabeth 😂

12.02.2022

beyler birşey diycem. bizden çalınanlar değilse bunlar kahrolayım. siyasal islamcı karısı değilse de kahrolayım amk. ananız yansın ne diyim

TÜM YORUMLARI OKU (26)