'Altın Elbiseli Adam' Barkın Bayoğlu: 'Hepiniz Öleceksiniz Arkadaşlar'

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği talihsiz kazayla aramızdan ayrılan 'Altın Elbiseli Adam' Barkın Bayoğlu, geçtiğimiz yıl katıldığı bir programda konuşuyor.

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
27.07.2017

vay aq ya şaka gibi geliyor hala, motosikletle yakından uzaktan alakam olmamasına rağmen youtubeda takip ettiğim kanallar içinde çanına tek tıkladığım her videosundan haberdar olmak istediğim tek bir adam vardı o da altın elbiseli adam şimdi o da yok, artık odamı temizlerken bir işle uğraşırken arkada tıngırdasın hoşsohbet adam muhabbetini dinleyeyim diye açabileceğim yeni videoları gelmiyecek eski videolara abanıcam yine :(

27.07.2017

Yaptığı işe-hobiye tutkuyla bağlı olan birçok insan gördüm. Bir şeyi sevmek ve bir şeye karşı tutkulu olmanın arasında çok ince bir çizgi vardır. Barkın, bu ince çizgide tek teker gidebilecek nadir insanlardandı..

Soyledikleri guzelde kopru cıkısı yaptıgı kazada bir kisininde olumune sebep oldu Sebep olan unlu olunca nedense unsuzun olumu bile onemsiz Vay Barkın Bayoglu vay diye uzulemıcem sımarıga

28.07.2017

Bu yorumu yazmadan önce kaza haberini okusadın keşke..Çarptığı kişi Barkın Bayoglu'nun ölümüne sebep oldu.Gecenin 2 sinde eşinle kavga edip, arabayı durdurup,arabadan inip,köprü çıkışında yürüyerek!!! 6 şeridi geçip,ters şeridin en sağına gitmek; senin için normal birşey ise tabiki haklısın.

TÜM YORUMLARI OKU (9)