Erkek aslında görünüşüne önem verir ancak daha iyi görünmek için ne yapabileceğine dair en ufak bir fikri yoktur sevgili dostlar. İşte giyim kuşamda tıraşa, oradan da saç bakımına, siz yorulmayın diye derlediğimiz altın değerinde 19 bilgi:
Erkek aslında görünüşüne önem verir ancak daha iyi görünmek için ne yapabileceğine dair en ufak bir fikri yoktur sevgili dostlar. İşte giyim kuşamda tıraşa, oradan da saç bakımına, siz yorulmayın diye derlediğimiz altın değerinde 19 bilgi:
Manşetlerinizi yukarı doğru birkaç kez katlayarak kıvırmak yerine fotoğrafta gördüğünüz gibi katlayıp yukarı çekin, ardından da fotoğraftaki modelin eliyle tuttuğu kısmı manşetinizin üzerine gelecek şekilde katlayın. Böylece hem kıvrılmış gömlek kolları daha şık duracak, hem de bu katlar tekrar açılmayacaktır.
Ceketin en üst düğmesi kişinin tercihine göre iliklenebilir, bu seçim meselesidir; ancak ortadaki düğme daima iliklenmelidir çünkü ceketinizin üstünüze daha iyi oturmasını sağlar. Ve en önemlisi ise, alt düğme hiçbir zaman iliklenmemelidir çünkü ceketin güzelliğini yerle bir eder ve vücudunuzun tuhaf görünmesine yol açar.
Ceketi giydikten sonra kolunuzu bir duvara yaslayın ve dikkatinizi omzunuzda toplayın. Eğer omzunuz, ceketin omuz kısmıyla aynı anda duvara değiyorsa ceket üzerinize olmuştur; yok eğer önce ceketin omuz kısmı duvara değiyor, sonra sizin omzunuz değiyorsa o ceketi almayın.
Yaz mevsiminde, diğer üç ayda giydiğiniz takımları giymeye devam etmek mantıklı bir fikir değildir sevgili dostlar. Yazın pamuklu ya da keten gibi daha hafif ve havadar kumaşlar seçmeye özen gösterin.
Sırçalı derinin her zaman tercih sebebi olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.
Ayakkabı kalıpları, ayakkabılarınızın şeklini koruyarak daha şık görünmelerini ve daha uzun süre dayanmalarını sağlayacaktır.
En hafif kazaklar bile asılı durduğunda esnemeye başlar a dostlar. O yüzden siz siz olun, kazaklarınızı daima katlayıp dolabınıza yerleştirin. Yok illa bir şeyleri asacağım diyorsanız da gömleklerinizi asın, tişörtlerinizi asın...
Bu, şık görünmekten çok sağlıkla alakalı bir konu. Devamlı cüzdanınızın üzerine oturmak asimetrik durmanıza sebep olur ve leğen kemiğinizde dengesizlik yaratır. Bunu biz demiyoruz, Dr. Arnie Angrist diyor...
Ağır geçen bir kışın ardından ayakkabılarınıza bu ürünleri uygulamak, onları zannettiğinizden çok daha uzun süre kullanabilmenizi mümkün kılacaktır.
Her gün aynı ayakkabıyı giymek de ayakkabılarınızın ömrünü kısaltan etmenlerdendir. En az iki tane ayakkabınız olsun ve bunları dönüşümlü olarak giyin.
Örneğin görece yuvarlak bir yüze sahipseniz, yanlarını daha kısa kestirmeye; uzun bir yüze sahipseniz de yanlarını uzun tutmaya dikkat edebilirsiniz.
Saçların uçlarından aldırmak onları kısaltmak anlamına değil, daha sağlıklı hale getirmek anlamına gelir. Bu sebeple saçlarınızı uzatıyor olsanız bile en kötü bir buçuk ayda bir kestirmeye dikkat edin.
Evet, bazı ayakkabılar çorapsız giyilmelidir ancak çorapsız demek, yalnızca çoraplarınızın görünmemesi demektir. Babet çorapları sadece kadınlar için değildir ve onları giymekle alakalı sıkıntınızın olması anlamsızdır. Çünkü ayakkabılarınızı çorapsız giydiğinizde oluşacak koku her şeyden daha beterdir.
Tıraştan önce duş alın. Bu çok önemlidir çünkü su ve buhar cildinizi ve sakallarınızı yumuşatır, sakallarınızın arasına yerleşmiş tozu ve ölü deriyi temizler. Ardından tıraş öncesi yağı ve nemlendirici tıraş kremi kullanın. Tıraş olmaya başladığınızda ise, cildinizin kurumasına izin vermeden, 5 dakika içerisinde tamamlamaya çalışın ve jileti yalnızca sakallarınızın uzadığı tarafa doğru kullanın. Ve son olarak yüzünüze iyi ve nemlendirici bir tıraş sonrası losyonu sürün. Bu adımları uyguladığınızda cildinizde tıraş sonrası kızarıklık ve tahrişten eser kalmayacaktır.
Pek çok saç uzmanı, saçlarımızı 2 ya da 3 günde bir yıkamamız gerektiği konusunda hemfikir sevgili dostlar. Hatta bazıları daha da ileri giderek, şampuan kullanımını tamamen kesmek gerektiğinden söz ediyor. Bu arada her gün duş alabilirsiniz, bu durum duş almanıza bir engel oluşturmuyor. Saçlarınızı her gün ıslatıp duş altında masaj yapabilirsiniz ancak saçlarınızın daha sağlıklı olması için şampuanla yıkama işini biraz azaltmanız gerekiyor.
Geniş spektrumlu güneş kuruyucuları yalnızca sağlıklı bir şekilde yanmanızı sağlamaz; cildinizi zararlı morötesi ışınlardan, kırışıklıklardan ve cilt hasarlarından korur. Dove Men+Care ile çalışan dermatolojist Dr. Terrence Keaney, en az 30 faktör güneş kremi ve nemlendiricinin her gün bir arada kullanılması gerektiğini belirtiyor.
Çoğu insan yüzünü günde kaç sefer yıkaması gerektiğini bilmez ancak doğru sayı yalnızca ikidir. Cildin sağlıklı olması için aşırı yıkamak ve temizlemek ne yazık ki cildiniz için faydalı değildir, çünkü yüzünüzdeki yağı ve teri temizlemekle beraber, yüzünüzün doğal lipidlerini de götürür ve iritasyona sebep olur. Eğer hiç yıkamayacak kadar umursamazsanız da iki kez yıkamaya alışmak zor olmayacaktır sevgili dostlar. En azından çapağınız filan gider... Bu arada bunu biz değil, yine Dove Men+Care'den dermatolojist Dr. Terrence Keaney söylüyor.
Çoğu insan deodorantı ne zaman kullanması gerektiğini bilmez. Genellikle gündüzleri, evden çıkmadan filan iki fıs sıkılıp çıkılır ancak; yapılması gereken aslında deodorantı geceleri yatmadan önce kullanmaktır. Bunun sebebi, deodorantlarımızın ter bezlerini durdurma görevini yerine getirebilmeleri için biraz süreye ihtiyaç duymalarıdır. 'E kardeşim o zaman sabaha etkisini kaybetmez mi?' diye sorarsanız da, çoğu deodorantın 24 ya da 48 saat etkili olduğunu belirtmekte fayda var.
Alkole koştuğunuz bir gecenin ardından göz altlarınızda oluşan torbalar için kullanabileceğiniz çok etkili kremler vardır. Bu kremler genellikle göz altlarınıza kafein ve sıkılaştırıcı maddeler uygulayarak şişkinliği önler ve önceki gecenin etkilerini minimuma indirir. Dermatolog Cheryl Karcher'a göre esas olay kafeinde bitiyor; gösterdiği etki geçici olsa da, göz altınızdaki torbalar da geçici olacağı için sıkıntı yok sevgili dostlar...
Tamam, bakımlı ve şık olabilirsiniz, ama bakımlı ve şık olup da beyniniz yerinde olmadığı sürece ne işe yarayacak? Sonra bazı kadınlar dış görünüşe kanıp evleniyorlar ve.. Al işte! Mutsuz evliliklerden biri daha ortaya çıktı. Sadece bu da değil tabii, o çok önemsiz bir parçası, toplumumuzun tamamı iyi görünsün ama içleri bomboş olsun... E ne oldu şimdi? Boş bir toplum olduk. Siz en iyisi bakımınıza içinizden başlayın, herkes için en iyisini yapın. ~
beyler bunlar iyi hoş ama tip yoksa hepsi boşa amk. kızlar sizde bunları yapan erkeklere atlayıp sonra zökö döhö önömlö rerererörörö diye zırlamayın amk.
Babet çorabı diyerek beni kaybettin ne yazık ki...