Altaylı, Mimarlık Fakültesine İlahiyat Mezunu Dekan Atandı Demişti: Muhittin Kapanşahin'in Sözleri Gündem Oldu

Fatih Altaylı o tepkisini gösterirken de Karabük Üniversitesi Safranbolu Mimarlık Fakültesine ilahiyat mezunu bir ismin, Muhittin Kapanşahin'in atandığını iddia etti.

'Depremden ders çıkardık diyenlere gülüyorum. Ders mers çıkarmadılar. Çıkarsalardı Karabük Üniversitesi Safranbolu Mimarlık Fakültesine hem de depremden sonra İlahiyat mezunu dekan atamazlardı. İsteyen araştırsın. Adı Muhittin Kapanşahin.'

O iddialardan sonra ise Muhittin Kapanşahin'in bir videosu gündem oldu. Muhittin Kapanşahin geçmişte kaydettiği bir videoda, "Yani ben mimarlık eğitimi almış ve mimar gibi bir bilgiye sahip bir kişi değilim" diyor.

İşte o anlar: 👇

Görüntülerin gündem olmasının ardından Fatih Altaylı bir paylaşım daha yaparak, "Mimarlık Fakültesine dekan olarak atanan ilahiyat profesörü BRT den Mehmet Çetinkaya’ya konuştu. “Mimarlıktan anlamam”. İyi de kardeşim niye kabul ettin o görevi. “Anlamam atamayın” diyemedin mi?" dedi.

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
17.02.2023

kurdugunuz tiranlık sisteminin altında ezilin inşallah aç köpekler.

17.02.2023

La havle vela kuvvete!

Pasif Kullanıcı
17.02.2023

İlla billahil aliyyül azim.

17.02.2023

Zamanında aptal gibi çok çalışıp Anadolu Lisesine girdim, meğer az çalışıp imam hatip lisesine gitmeliymişim, asıl kariyer oradaymış. Tabii ben Liseye başladığımda henüz AKP iktidar olmamıştı, nereden bilecektik.(!)

TÜM YORUMLARI OKU (21)