Alperen Duymaz Yeni Projesi İle Ekranlara Gelmeye Hazırlanıyor! Yakışıklı Oyuncu Hangi Dizi İçin El Sıkıştı?

En son oynadığı Son Yaz dizisinde başrol oynayan Alperen Duymaz şimdilerde yeni projesine hazırlanıyor. Oyunculuğu ile övgü toplayan yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz Son Yaz dizisinin final yaptıktan sonra dün dijital platformda yayınlanacak bir proje için anlaştı. Oyuncuya dizide eşlik edecek diğer oyuncular ise henüz belli değil. Alperen Duymaz hangi proje ile anlaştı? Yakışıklı oyuncu dijital platforma mı geçiş yapıyor?

Alperen Duymaz son oynadığı diziler ile övgü toplamaya devam ediyor. Son Yaz dizisinde başarısını sergilen oyuncu son günlerde dijitalde yayınlanacak bir dizi ile anlaştı. Alperen Duymayız yeni projesi ne?

Alperen Duymaz'ın Yeni Projesi

Alperen Duymaz başrolü üstlendiği Son Yaz dizisi sona erdikten sonra yeni projelere hazırlanıyor. Son Yaz dizisindeki başarılı oyunculuğu ile övgü toplayan oyuncu şimdilerde dijitalde yayınlanacak yeni bir proje için el sıkıştı. Alperen Duymaz yönetmenliğini Ömür Atay’ın yapacağı beIN Connect için çekilecek ‘Erkek Severse’ isimli proje için anlaşma yaptı. Dizinin senaryosunu Aslı Zengin kaleme alıyor. Alperen Duymaz’a projede eşlik edecek kadın oyuncu henüz belli değil.

‘Erkek Severse’ Dizisinin Konusu Ne

Bugüne kadar başarılara imza atan Gold yapımın üstlendiği ‘Erkek Severse’ adlı dizi dijital bir platform olan beIN Connect’te yayınlancak. Dizinin genel konusu ve dizide yer alması planlanan oyuncular henüz belli değil.

Alperen Duymaz Kimdir?

Ankara doğumlu olan Alperen Duymaz, okul yıllarında müzik ve modellikle ilgilendi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünde okudu. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol almaya başladı. Kariyerine Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizileri ile devam etti. En çok Bodrum Masalı dizisiyle tanındı. 2018 yapımı Direniş Karatay filminde Kutay karakterini canlandırmıştır. Yıl içerisinde Çukur dizisinde 'Emrah Amir' karakterini canlandırmıştır. 2018 ve 2019 sonlarında Çarpışma dizisinde 'Kerem Korkmaz' karakterini canlandırdı. 2020 yılının başlarında bir televizyon programında yayınlanan Zemheri dizisinde 'Ayaz' karakterini canlandırmıştır.  Şu anda 2021 yılında yayınlanan Son Yaz dizisinde 'Akgün Gökalp Taşkın' karakterini oynamaktadır.

Alperen Duymaz’ın Yer Aldığı Yapımlar

  • Son Yaz (Akgün Gökalp Taşkın, Fox, O3 Medya, 2020), 

  • Zemheri (Ayaz, Show Tv, Ay Yapım, 2020), 

  • Çarpışma (Kerem, Show Tv, 2018), 

  • Çukur (Emrah Komiser, Show Tv, 2018), 

  • Bodrum Masalı (Ateş, Kanal D), 

  • Acı Aşk (Ali), 

  • Tatlı Küçük Yalancılar (Cesur)

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!