Alper Rende ve Betül Çakmak’ın Açıklamaları ‘Uzun İlişkisi Bitenler Geçmişi Unutabilir mi’ Tartışması Yarattı

Sosyal medyanın eski isimlerinden olan Alper Rende tanındığı günden itibaren sevgilisi Betül Çakmak ile anılıyordu. 2021 yılında 8 yıllık ilişkilerini sonlandıran ikilinin ayrılığı ise sevenlerini oldukça etkilemişti.

Geçtiğimiz günlerde ise yeniden birliktelik kararı alan ikili bu haberi sevenlerine Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşım ile duyurdular.

Ardından ise merak edilen soruları yanıtladıkları bir video çekmeye karar verdiler.

İkiliye gelen sorular arasında ise “Alper abi Survivor’da hiç Betül’ü düşündün mü?” şeklinde bir soru yer alıyordu.

Ayrılık süreçlerinde de birbirlerini hatırladıkları birçok an olduğunu dile getiren ikilinin açıklamasını bir kullanıcının ‘uzun ilişkiden çıkan birisiyle sevgili olunmaz’ tarzında yorumlaması üzerineyse sosyal medya ikiye bölündü.

İşte videonun detayları 👇

Kimileri bu düşünce tarzını desteklemezken kimileriyse olmayacağını savunuyordu. 👇

x.com

👇

x.com

👇

x.com

👇

x.com

👇

x.com

Asıl meselenin ise ‘yarım kalmışlık’ hissiyatı olduğuna dair de birçok yorum geldi. 👇

x.com

👇

x.com

👇

x.com

👇

x.com

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Son Zamanların Komedi Denince Akla Gelen İsmi Yunus Yılmaz’ın Enlerini Sizler İçin Derledik
Kedilerin Konuşmalarını Kendilerine Uyarlayan Çiftlerin Akımı TikTok Keşfeti Ele Geçirdi
Erken Yaşta Anne Baba Olan Gençlere Anlam Veremeyen Kadın Sosyal Medyayı İkiye Böldü: “Biz Çocuk Yapamıyoruz”

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
29.12.2023

Benim düşüncem şudur ki , eğer bir insan ile hayatının yoluna çıkmak istiyorsan evlilik olmadan bazı sınırların olmalı ki. Ayrılık gibi bir durumda ne o insanın senin üzerine hakkı geçsin ne de sen vebale girmiş ol. Birde insanlar bana göre artık kolay vazgeçebiliyor ama vazgeçebileceğin biri ile birlikte olmaktansa hiç olmamak daha iyidir. Tabi ki bu benim düşüncem.

28.12.2023

Uzun ilişkiden çıkan birinin hemen ilişkiye başlaması zaten başlı başına yanlış bişey. İyi/kötü hiçbir şey unutulmaz sadece alışılır, sevgi-nefret-öfke-kin-aşk ayrılığının ardından yaşanan duygu ve his her ne ise illa birinden biri olur. Kimi o süreci çabuk atlatır, kimisi için uzun zaman alır. Hayatımıza giren kimse ama hiç kimse unutulmaz duygular ölür sadece ve alışılır. İlişkiden çıkıp hemen sonrasında yeni ilişkiye başlamak hem kendine hem karşısındakine haksızlık olur, süreç nasıl biterse bitsin duygu/durum karmaşası olur genellikle.

28.12.2023

aslında gerçekten öyle, geçen gün konuştuk ya misal eziklik duygusuyla büyüyen yetişen bireyler için o tarz duygular yanlış gelmez keza gelse bile aynılarını tekrar tekrar yaşar çünkü evrene onu gönderiyor içten içe yanlış olduğunu bilse bile kendindeki güven eksikliğini kavrayamıyor. Tam olmayacak yerlerden sınanıyoruz birçoğumuz ta ki kendi değerimizin farkında olana dek.

28.12.2023

Kimi ayrılıklar kurtuluştur insana, kimisi de yara. Kimi travmasını hatırlar kimi güzel anıları. Yani ilişkiye göre değişir bu mesele bence

TÜM YORUMLARI OKU (12)