Alpay Özalan'dan Kendisine 'Kasları Beyninden Fazla Gelişmiş Troll' Diyen Mansur Yavaş'a: 'Çapsız, İki Yüzlü'

Mansur Yavaş, bir mitinginde İHA ve SİHA'lar ile ilgili sözlerini kırparak sosyal medyada paylaşan AK Parti Milletvekili Alpay Özalan'a dün Bursa'da cevap vermişti. Sözlerinin kesildiğini belirterek tane tane anlatan Yavaş, Özalan için de 'Kasları beyninden fazla gelişmiş troll milletvekili' demişti.

O anları da burada paylaşmıştık: 👇

Mansur Yavaş'tan Alpay Özalan'a: 'Kasları Beyninden Fazla Gelişmiş Troll Milletvekili'

Mansur Yavaş'ın o sözleri sonrası ise Alpay Özalan da bir video paylaştı. 'Adamsan cevap ver Mansur Yavaş! Adamsan!' diyerek video paylaşan Özalan, Yavaş için 'Çapsız, iki yüzlü' gibi ifadeler kullandı.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR
04.05.2023

Tipe bak aq

04.05.2023

İsviçre maçında rakip oyuncuları öldürüyordun nardeyse öyle bi nefretle saldırıyordu ki o günden beri bu alpayı gözüm tutmaz. Siyasi tercihini bilmezdim ama rakip oyuncuya bu denli vahşi duygularla saldıran bir insanın iyi insan olmadıgını düşünmüşümdür yıllarca ve bu alpayın milli takımda olmasından rahatsızdım. Sonra ki baktım akp vekili orda da meclisde vekillere saldırıyor. Adam hiç değişmedi 20 sinde neyse 50 sinde de o. Vahşi herzaman vahşidir. Futboluda hep vasattı insanlıgıda vasat. 50 tanesini topladan 1 adam etmez.

04.05.2023

Bunda karakter hic yok..Zavallinin teki.Beyin hic yok...Karakter konusunda ne oldugunu Feyyaz Ucar söyledi.Hic bir sey diyemedi orda kaldi.Adam degil konusmaya degmez dediginde giki bile cikmadi.Ama MV olunca kendini adam sandi sorun burda..Hala da degilmis...Resime bakinca sanki WANTED ilani gibi duruyor..

TÜM YORUMLARI OKU (19)