Alpay Özalan: '2002'deki Dünya Kupası'nda Ülkemizin Başında Erdoğan Olsaydı, Biz Final Oynardık'

Eski milli sporcu Alpay Özalan kariyerini sona erdiren birçok sporcudan farklı olarak siyasete atıldı ve İzmir'den AKP milletvekili oldu.

Sabah gazetesine açıklamalarda bulunan Alpay Özalan, Türkiye'nin 2002'de oynadığı Dünya Kupası ile ilgili bir iddiada bulundu.

"Biz dünya üçüncüsü olarak çıtayı çok yükselttik. Ama buna rağmen eğer 2002'deki şampiyonada ülkemizin başında Sayın Recep Tayyip Erdoğan olsaydı, biz final oynardık."

AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan, futbolculuk yılları ve seçilme süreci ile ilgili konuştu. 2002 yılında Türkiye’nin üçüncü olduğu Dünya Kupası ile ilgili yorum yapan eski milli futbolcu “Biz dünya üçüncüsü olarak çıtayı çok yükselttik. Ama buna rağmen eğer 2002'deki şampiyonada ülkemizin başında Sayın Recep Tayyip Erdoğan olsaydı, biz final oynardık” İfadelerini kullandı.

Sabah Gazetesi’ne konuşan Özalan, yeni dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çizgisinde ilerleyeceğini belirterek “Her zaman Cumhurbaşkanımızın davasının bir adamıydım ve hep onun yanındaydım. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminden beri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın spora olan düşkünlüğünden dolayı hep bir bağımız vardı. Artık resmi bir şekilde yanındayım. Geçmişime bakıldığı zaman tuttuğunu koparan, mücadeleci, hırslı, verilen görevi yerine getiren bir yapım var. Yeni başladığımız bu yolda, ne görev verilirse Cumhurbaşkanımızın çizeceği yoldan ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Sosyal medya tepkileri;

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
"Aleyna'ya Yüz Vermiyorum" Demişti: Survivor Hilmi Cem'in Aleyna Tarafından Reddedildiği İddia Edildi!
Ali Koç'tan Kendisini Stada Çağıran Dursun Özbek'e Cevap: "Şampiyonun Kim Olduğunu Şerefsizlere Gösterdik!"
YORUMLAR
22.07.2018

bu ne yalama kültürüdür

22.07.2018

Oooo kesin TFF ye aday bu :D yalamaya başladığına göre..

22.07.2018

Mustafa Kemal'in neden "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlâklısını severim." dediğini şimdi daha iyi anlıyorum. Türkiye'deki futbolcular, spor yaparken beyne ihtiyaçları olmayacağını düşünüp beyinlerini işportaya çıkarıyorlar sanırım.

23.07.2018

Aaaaaa ? Bu fitbolcularda beyin varmıydı ? Bi yaşıma daha girdim valla !

TÜM YORUMLARI OKU (80)