Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinden Ayrılacağı İddia Edilen Fahriye Evcen ile İlgili Yeni Bir Gelişme Yaşandı

Reytinglerde rekorlar kıran Alparslan: Büyük Selçuklu dizisiyle ekranlara geri dönen Fahriye Evcen, sevenlerini mutlu etmişti. Fakat birkaç haftadır ortaya atılan iddialar, bu mutluluğun yerini hüzne bıraktırdı. İddialara göre Evcen'in sadece ilk sezon için anlaşma imzaladığı için kendisini ikinci sezonda göremeyecektik. Fakat Evcen ve yapım şirketi arasında yeni bir gelişme yaşandı!

Detaylar içeriğimizde!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, reyting rekortmeni Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi Barış Arduç ve Fahriye Evcen'i bir araya getirdi.

Burak Özçivit ile dünyaevine girdiği 2017 senesinden itibaren bir projede yer almayan Evcen, 2021 yılında sevenlerini mutlu eden bir kararla setlere geri döndü.

Son olarak 2017 yılında Ölene Kadar dizinde canlandırdığı Selvi karakteri ile izlediğimiz güzel oyuncu, 2021 yılının sonlarına doğru Alparslan: Büyük Selçuklu dizisiyle ekranlara gelmeye başladı.

Barış Arduç ile bir araya geldiği dönem dizisinde Akça Hatun'u canlandıran Evcen'in anlaşmasının tek sezon için olduğu iddiası dizi izleyicilerinin kafasını karıştırmıştı.

Dizinin sezon finalinde hikayesi bittiği için projeden ayrılacağı konuşulan Evcen'in, Alparslan: Büyük Selçuklu'nun yapımını üstlenen Afli Film ile tekrar masaya oturduğu iddia edildi.

Evcen'in ayrılmasının yankıları sosyal medyada duyulurken yetkililer, olası bir ayrılık sonrası yüksek olan reyting oranlarında düşüş yaşamaktan korkuyormuş.

Tabii şimdilik bunların hepsi birer iddia, gerçeği öğrenmek için ya açıklama yapılmasını ya da Eylül ayını beklememiz gerekecek...

Size soralım, sizce Fahriye Evcen'in diziden ayrılması reytingleri düşürür mü?

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Aşk Mantık İntikam'ın Finalinden Hemen Sonra Başka Bir Projeyle Anlaşma Yapan İlhan Şen'in Partneri Belli Oldu
Sevdiği Çocukla Birlikte Olmak İçin Manifest Yapan 18 Yaşındaki Dilek, Müge Anlı'nın Adeta Beynini Yaktı!
Akasya Durağı'nda Tırınını Sinan ve Gülibik'in Oğlu Can'ı Canlandıran Erimşah Bora'nın İnanılmaz Değişimi!
Ünlü Manken Özge Ulusoy'un Yıllar Önce Şeytan Rolüyle Yer Aldığı TV Filmini Görünce Çok Şaşıracaksınız!

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"