Alparslan Büyük Selçuklu 32. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölüm Full İzle

TRT1 ekranlarının heyecan dolu kurgusal tarih dizisi Alparslan Büyük Selçuklu, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Akli Film imzası taşıyan dizi yeni sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu sezon başrollerde Barış Arduç, Öykü Gürman, Kayra Zabcı gibi isimler yer alıyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm tek parça full izleme ekranı...

Alparslan Büyük Selçuklu dün akşam 32. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde yaşananlar merak konusu.

Alparslan ve Seferiye'nin düğünlerinde, Seferiye'ye karşı yapılan suikast girişimini Alparslan son anda engellemiştir. Suikastçı ise bu işin ardında Yınal'ın olduğunu söyleyerek, Yınal'ı zan altında bırakmıştır.

Evliliğe başından beri karşı çıkan Yınal'ın bunu yapıp yapmadığı merak konusuyken, bunun gerçek suçluyu gizlemek adına ortaya atılan bir iddia olup olmadığı da akılları karıştırır.

Suikastın arkasında yatan gerçeğin peşine düşen Alparslan'ın yanı sıra, suç kendi üstüne kalan Yınal son derece öfkeli ve şaşkındır.

Suikastçının yanı sıra Buharalı usta da bu girişim için Yınal'ın adını vermiştir. Hiçbir suçu olmayan Yınal kendini bu suçlamalara karşı aklamaya çalışmaktadır. Öke ise Yınal'ı bu durumdan kurtarmaya çalışır.

Grigor, Razeen’in Alparslan adına çalıştığını öğrenerek kızını ve karısını rehin almıştır. Karşılığında isteği ise kendisi için çalışmasıdır. Alparslan'ın ihanete uğraması söz konusuyken Raazen'in kararı gidişatı belirleyecektir.

Alparslan Büyük Selçuklu 32. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Alparslan Büyük Selçuklu 31. Bölüm İzleme Ekranı: Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı