Alparslan Büyük Selçuklu 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Alparslan Büyük Selçuklu Yeni Bölüm Fragmanı...

Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun devlet yapısını, siyasi olaylarını, savaşlarını ve Sultan Alparslan'ın hayatını ele alan başrollerini Barış Arduç, Fahriye Evcen, Ulaş Tuna Astepe'nin paylaştığı TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun 16. bölüm fragmanı yayınlandı. En son 15. bölümüyle ekranlara gelen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. İşte Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı...

Tarih ve eski Türk yöneticilerinin hayatlarını hikayeleştirmeyi seven kanal 'Hakk aşığı Türklerin Oğuz soyundan, Kınık boyundan, fethin babası, mazlumların hâmîsi, zalimlerin kâbusu, gölgesi arzı titreten Sultan Muhammed Alparslan' diyerek tanımladıkları Hükümdar Alparslan'ın yaşamından kesitlerin anlatıldığı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 'Alparslan Büyük Selçuklu' oyuncu kadrosu ve hikâyesiyle sezonun en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Peki Alparslan Büyük Selçuklu'nun 16. bölümünde bizleri neler bekliyor? İşte Alparslan Büyük Selçuklu 16. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Alparslan: Büyük Selçuklu Son Bölüm Özeti

Karargâhın kuşatmasını kaldırmak için plan kuran Alparslan, bu plan sayesinde Dukas’ı rehin almıştı. Diyojen’e Dukas’ı vererek kuşatmayı kaldırmasını teklif eden Alparslan, kuşatmayı bu takasla kaldırabilecek mi? Takas kabul edilmezse Dukas’a ne olacak?

Alparslan’ın kurduğu oyunla Emir Bozan’ın ticarette yaptığı hile ortaya çıkmıştı. Batur Bey’in Şehver Sultan’a anlatıp gösterdikleriyle sıkışan Emir Bozan’ın sonraki adımı ne olacak? Emir Bozan’ın gerçek yüzünü gören Şehver Sultan bundan sonra Emir Bozan’a karşı nasıl bir tavır takınacak?

Diyojen’in karargâhı kuşatmasıyla beraber içeride zor günler geçiren Yınal ve alpları, karargâhta ne kadar daha dayanabilecek?

Bizans’ın kendisine güvenmesini yeniden sağlayan Akça, kuşatmanın kaldırılmasında ve Selçuklu’nun sonraki planlarında yardım edebilecek mi?

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!