Almanya'dan Tatile Gelen Gurbetçi: 'Türkiye'dekiler İnşallah Vatanımızın Yurdumuzun Kıymetini Bilirler'

Almanya'dan Türkiye'ye tatile gelen gurbetçi, 'Türkiye'dekiler inşallah vatanımızın yurdumuzun kıymetini bilirler' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.07.2022

İktidar değişince bunlara vize koyup vatandaşlıklarını ellerinden almazsa hakkım helal değildir.

18.07.2022

Senin gibi insanlar var oldukca bu vatan gun yüzü görmez bizler ne hasterlik cekiyoruz ne Şartlarda çalışıp geliyoruz haberin yok tabii o küçümsediğin gurbetçiler senin ailenden acaba kac kişiye yardim etmiştir destek olmuştur haberin varmi euro değerliyse senin zoruna Gidiyorsa gurbetcinin ne gunahi var ne sucu var vatani sevmek yada bizi vatandasliktan atmak senin ne haddine sen kimsin vatanda benim Vatandaşta.

18.07.2022

Biz burada zamlarla,kötü çalışma koşullarıyla,her gün artan insana/hayvana şiddetle, taciz/tecavüz vakalarıyla ve daha niceleriyle uğraşıyoruz kadın gelmiş mevyeleri,havası,insanı falan diyor. ulan sen müzikle ağlıyorsun millet bu saydıklarımla ağlıyor o meyveleri zamdan alamayıp intihar eden var. hatta evden işe/işten eve ömür tüketen senin euro basıp gezdiğin yerlerden haberi bile olmayan var. insanı da her geçen gün insanlıktan çıkıyor bir gün size de rahat verilmeyecek mülteciden aşağı kalır yanı olmayan sefil yaratıklar.

20.07.2022

Onlar zannediyorlarki burdakiler çalışmıyor yan gelip yatıyor.ben 23 sene çalıştım emekli maaşım3600.lira 1000 lira zsm geldi ama daha elimize geçmeden değer kaybetti.sizler mercedesle gezerken bizler yazın sıcakta kışın soğukta halk ekmek kuyruğu bekliyoruz.bizlerin ne kadar çalışırsan çalış o arabaları alma olasılığımız sıfır.evet bizler bu ülkenin değerini biliyoruz ama ne kadar zor yaşandığınıda biliyoruz öyle konuşmak kolay .bizler bu ülkede yaşamıyoruz yaşamaya çabalıyoruz.

18.07.2022

karı son model mercedes le gelmiş bana vatanım milletim konusunda ahkam kesiyor, gel burada alsana bok temizleyerek o arabayı.

19.07.2022

Okulda dikkat etseydin belki sende Mercedese binecektin ben Bursa da yaşıyorum ve Bmw ye biniyorum kıskandın mı ??

TÜM YORUMLARI OKU (99)