Almanya'dan Gelen Gurbetçi, Belçika'dan Gelen Gurbetçiye Tepki Gösterdi: Kimseyi Savunma, Erdoğan'ı da Savunma

'Sen Ne Dersin?' isimli YouTube kanalında Belçika'dan gelen gurbetçi ile Almanya'dan gelen gurbetçi tartıştı.

Belçika'dan gelen gurbetçi Türkiye'de hükümeti savunurken, Almanya'dan gelen gurbetçi 'Kimseyi savunma, Erdoğan'ı da savunma' dedi.

O tartışma sırasında Almanya'dan gelen gurbetçi de banka hesabındaki parayı göstererek, hükümeti savunan gurbetçiyi sus pus ettirdi.

İşte o anlar: 👇

'Sen Ne Dersin?' isimli YouTube kanalının sokak röportajının tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Popüler İçerikler

Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
YORUMLAR
03.01.2022

Yakın zaman da eşimin aracılığıyla hollanda'ya geldim eşim avrupa vatandaşı ben henüz çalışamıyorum eşim tek çalışıyor asgari ücret alıyor. arkadaşlar geldim markete girdim yemin ederim kahkaha atarak dolandım. 5.5 euro etin kilosu centlerle bi dünya şey alırsınız abartmıyorum maksimum 100 euro ile 1 aylık eksik alıyoruz. Türkiye'ye tatile gelip akçomarlık yapan sik kırıklarının hiç birine inanmayın yok avrupa bitmiş yok şey olmuş içindeyim yemin ederim herşey hem maaşına göre çok ucuz hem de ulaşılabilir. Tek sevmediğim şeyler meyve sebze hepsi seradan. Çok yapay geliyor onun dışında herşey mükemmel

03.01.2022

Bekar akrabası yok mu eşinizin? Şaka bir yana gerçekten çok güzel bir ülke ne güzel kurtulmuşsunuz darısı başımıza :) Mutluluklar...

03.01.2022

Halinize şükredin diyen çomar saç ekimi için türkiyeye geliyor ironiye bak

03.01.2022

malum şahıs din üzerinden milleti vurup vicdanlarıyla oynadığı için böyle oluyor. uyandıklarında iş işten geçmiş olmaz inşallah.

03.01.2022

Hem Avrupa çok kötü diyorlar hem dönmüyorlar zincirlediler mi sizi? Elinizi kolunuzu mu bağladılar? Gideceğiz dediniz açtılar kollarını gitme diye engel olup yalvardılar mı?

TÜM YORUMLARI OKU (15)