Almanya'da Yaşayıp Türkiye'de Okuyan Genç: 'Euro Olmuş Kaç Lira Bozdururum Dövizi Yaşarım, Millet Keriz'

Belçika'da yaşadığını söyleyen vatandaş ile Almanya'da yaşayıp Türkiye'de okuduğunu dile getiren bir başka vatandaş, Zeyrek isimli YouTube kanalının sokak röportajında birbirine girdi. O röportajda Almanya'da yaşadığını ancak Türkiye'de okuduğunu söyleyen genç, 'Buradaki insanların halini anlamıyorsunuz, bir tarafım aç ölüyor, bir tarafım refah bolluk içinde yaşıyor' dedi. O genç sözlerine, 'Euro olmuş kaç lira, burada okuyacağım tabi burada bozdururum dövizi yaşarım. Millet keriz, millet enayi. Bu halk bu adamı doyuruyor, bu adam yapmış Euro'yu Dolar'ı. Yarın 20 TL yapar bana daha çok yarar, ben halkıma üzülürüm' diyerek devam etti.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
03.12.2021

İşte öyle koyun b*ku gibi kalırsın hayır avrupalılar böyle malları nasıl ülkelerinde tutuyor anlamıyorum

04.12.2021

Sen o koyun b*ku bile olamazsın.3 kuruşluk aklınla yorum yapma bari de adam sansınlar. Ben 30 yıldır Almanya'dayım.Almanlar bizim sayemizde sınıf atladı İstemedikleri her işi bize yaptırıyorlar Evimiz kira,araba taksiti bitene kadar bankanın Benzin ve herşey %20-40 arası arttı Akıl almaz vergiler var ve arttı Avrupa'nın ***nü y*lamayı bırak da kendi VATANINA SAHİP ÇIK

03.12.2021

Rezerv bulduk biz. 2023'ten sonra 20 öyro 1 TL'ye eş değer olacak. Büyük oyunu bozduğumuzda Bayern Münih'i Bayern'de yeneceğiz!

Pasif Kullanıcı
03.12.2021

shalke04 de yenermiyiz be usta ohhh beee rahatlattın beni..

03.12.2021

bir kez daha "okuyan insanin hali baska oluyor" dedirten video :)

TÜM YORUMLARI OKU (11)