Almanya’da Yaşayan Türk Kirasına Gelen Zammı Paylaştı: “Zam Gelmesini Beklemiyordum, 11 Euro”

@hallolitameltem adlı Instagram hesabından içerikler üreten kullanıcı, Almanya’da yaşadığı evine gelen zammı takipçileriyle paylaştı. İçerik üreticisi evlere göre zam konusunun değişkenlik gösterdiğini dile getirdi.

Almanya’nın Siegen şehrinde yaşayan kadının evi 43 m2 bir çatı katıydı ve kirası da 340 Euro’ydu.

Şimdiyse bir yılın ardından 11 Euro zam gelmişti. Genellikle 2 yılda bir zam yapıldığı ya da hiç yapılmadığı için kadın şaşırmıştı.

İşte detaylar 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

“Arabanız Çok Güzelmiş Ne İş Yapıyorsunuz?” Konsepti Market Alışverişine Uyarlandı!
Türk Olduğu İçin İstanbul’da Taksinin Almadığını Anlatan Kadın İsviçre ile Kıyas Yaptı
Sokak Lezzetleriyle ve Hijyene Karşı Tutumuyla Meşhur Hindistan’dan Derlemeler

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
14.09.2024

Almanya'da yasiyorum, 400 euro olan (1 adet oda 11 m2) kirami 8 ay sonra ev sahibi 450ye cikarmak istedi. Reddedince duzenli taciz etmeye basladi. Dus alirken suyu bile kesiyordu. Avukata verdim, bir iki uslandi yine basladi. Ben tasindiktan sonraki kiraciya 450ye vermis. O da 6 ay kadar sonra cikti, 550ye vermis. Bu esnada 3 yilda maasima gelen toplam zam 7 euro. Turkiye igrenc bir yer olabilir, ama oyle cok da matah olmayan baska bir yere malak gibi bakiyorsunuz diye abuk subuk seyler ustunden etkilesim alip para kazanan asalak doldu ortalik sizin yuzunuzden.

15.09.2024

Salak salak konuşuyorsun. Türkiye’de hemen hemen her kiracının sorunu bu. Kiralar son 3 yılda inanılmaz arttı. Almanya’da senin dediğin örneği yaşayan çok az kişi vardır. Bir de utanmadan yalan söylüyorsun. Etkileşim değil gerçek haber. Milletin yazdığı mesajları görmüyor musun? Siz de millet aptal araştırmaz diye yazın. Neden? Çünkü kimsenin gelmesini istemiyorsunuz. Ha şikayetiniz mi var maaşınız mı az? Kiranız mı (11m2) çok o zaman durmayın Almanya bitmiş böyle kira mı olur? Az önce bir haberde kiracı ev sahibinin penisini kesip ağzına sokmuş. Siz de deneyebilirsiniz mesela

14.09.2024

Bana da 3 seneden sonra 75 euro yaptilar. 😂😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ