Almanya'da Türk Vatandaşının Cenazesi 'Yanlışlıkla' Yakıldı!

Almanya'nın Hannover kentinde vefat eden Abdülkadir Sargın'ın cenazesi bir Alman'ın cenazesiyle karıştı ve yakıldı! Sargın'ın ailesi yaşanan skandal olay sonrasında hukuki süreç başlattı. 

Bir Alman vatandaşının cenazesi ile karıştırdılar

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre Sargın 14 Aralık'ta Hannover’in MHH Hastanesi Acil Servisi'nde vefat etti.

Sargın'ın naaşının İslami usullere uygun şekilde yıkanıp kefenlenmek üzere yapılan hazırlıklar sırasında bir Alman'ın cenazesiyle karıştığı ortaya çıktı.

Sargın'ın ailesinin üzüntüsü, MHH Adli Tıp Servisi ile temasa geçip cenazenin yakıldığını öğrenince katlandı. Ailenin yaşananlarla ilgili hukuki süreç başlatacağı belirtildi.

Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğunun merhumun Türkiye’deki yakınları ve Almanya’daki çocukları ile yakın temas içinde olduğu ve gerekli desteği sağladığı öğrenildi.

Popüler İçerikler

Mazhar Alanson'un Vefat Eden Kızı Eda Alanson ile Birlikte Bir Filmde Rol Aldığı Ortaya Çıktı
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
İsrail, Beyrut'u Vurmaya Devam Ediyor, Ölü Sayısı 2000'e Yaklaştı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
22.12.2022

çok sevdiği insanı kaybeden bir çok insan mezardan bile bir süre ayrılamaz soğukta üşür diye ya da terkediyorsun, yalnız bırakıyorsun hissine kapılırsın İnsanlar yıllarca kayıp cenazesini arıyor bir mezarı olsun diye yasın ilk sürecinde ölüm kabullenilmez bile Artık ruhu gitmiş olsa da beyin bunu algılayamaz a öldü başına ne gelirse gelsin diyemezsin bana kalırsa ölmüş birinin cenazesi de özeni hak ediyor insanların bu kadar mekanik empatiden yoksun davranması çok şükür ki çok ilginç geliyor en sevdiğinizin öldüğünü düşünün aman yakıldıysa yakıldı diyebiliyorsanız bence bir problem var

22.12.2022

Babam gibi gördüğüm biri öldü ve gördüğüm kadarıyla kabullenmek mezar ile oluyorsa bu saçma kabir inançlarından oluyor. Yakıldıysa yakıldı evet al külünü güm çok mezar istiyorsan sonuçta vücutta mezarda çürüyor çok bir farkı yok.

22.12.2022

Allah'ın bunu sallayacağını düşünüyorsanız hastasınız.

22.12.2022

Seni ilgilendirmez

22.12.2022

Ailesi/sevenleri için üzücü olmuştur da ortada ciddi bir durum yok. Karışıklık olmuş sadece. Geçiniz.

TÜM YORUMLARI OKU (22)