Almanya'da Sokak Röportajında Konuşan Gurbetçi Dayı: 'Türkler Zevklerinden Ekmek Kuyruklarında Bekliyor'

Sahra Elmar isimli YouTuber, yaptığı sokak röportajında gurbetçilere 'Türkiye'deki iktidarı destekliyor musunuz?' diye sordu. Bir kısım desteklemediğini söylerken bir kısım ise 'Türkiye'nin Almanya'dan daha iyi' olduğunu söyledi.

Sokak röportajına denk gelen iki dayı, Almanya'da ekmek ve domates kuyruğu olduğunu, Türkiye'de ise bunların olmadığını söyleyerek 'Keşke Türkiye'de yaşasak, daha rahat oluruz' dedi.

Ayrıca Türkiye'deki ekmek kuyrukları hakkında 'Türkler zevklerinden kuyrukta bekliyor' diyerek sinir katsayısını arttırdı.

O anlar için 👇

Kapımız bildiğiniz gibi herkese açık, bekleriz...

Sinir katsayınız yeterince artmadıysa röportajın tamamını buradan izleyebilirsiniz 👇

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
30.04.2022

Bunları Alman birimlerine şikayet etmek lazım. Atsınlar ülkelerinden, bir şey haketmiyorlar orada.

30.04.2022

Ediyoruz annem ediyoruz ama ne yazıkki bunların aynı modelinden almanlarda var. sozial devlet politikası malesef kambur olmaya her modeli devam ediyor.

30.04.2022

Almanya da yaşıyorum. Uçuk meblağlar ve miktarlar olmadığı müddetçe istediğim herşeyi alabilme imkanım var. Bu cahil adamlara inanmayın trafik kazası yüzünden oluşan kuyruk dışında bir kuyruk görmedim o da en fazla yarım saatte açılır. Un yok diyor evet un ve yağ yoktu ama savaş yüzünden. Marketler sayılı alın uyarılarıyla haftada bir yine de sattı. Tabii gözleri aç olduğu için koli koli alamıyoz diye dertliler.

30.04.2022

Almanya ve diger bati ulkelerinde yasayan bazi insanlar, issizlik parasindan tutun cocuk parasina, yasadiklari eve kadar devletten yardim talep edip yasadiklari hukumetleri yildirip emegiyle var olan diger gurbetcilerimizide zan altinda birakiyorlar. Ustune yetmiyor Turkiye deki zorluklari yasayanlarla dassak geciyorlar. Kinadiklari ne varsa baslarina gelmesini dilerim.

TÜM YORUMLARI OKU (43)