Almanya'da Polisin Vurarak Öldürdüğü Ertekin Özkan'ın Annesi Yaşananları Anlattı: "Polis Bile İsteye Öldürdü"

Geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Mannheim kentinde yaşayan 49 yaşındaki Türk vatandaşı Ertekin Özkan, elinde bıçakla polise doğru ilerleyince polis tarafından dört el ateş edilerek öldürülmüştü.

Bu olaya Özkan'ın ailesi ve yakınları da şahit oldu.

O sırada olaya müdahale etmek isteyen fakat polis tarafından engellenen anne, o gün yaşananlar göz yaşları içinde anlattı.

Ertekin Özkan’ın “Bir suç işledim” diyerek kendisini polise ihbar etmesiyle başlayan olayda anne polisin oğlunu bile isteye öldürdüğünü savundu.

👇

Ayasofya'da İlginç Görüntüler! Bir Kadın “Recep Tayyip Erdoğan Kurtar Beni” Diyerek Kendini Yere Attı
Kayseri'de Gerçekleştirilen Filistin Yürüşünde ÖSÖ Bayrağı Açan Gence Tepki: "O Bayrağı Git Vatanında Salla"
Ermenistan Gezisi Gündem Olmuştu! Azerbaycan Ziyareti Sırasında Polis Alper Rende'den Rüşvet Aldı

Popüler İçerikler

Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Arnavutluk Yeni Bir İslami Devlet Kurmayı Planlıyor: Alkol Yasağı Yok, Kadınlar İstedikleri Gibi Giyinebilecek
YORUMLAR
26.12.2023

elinde bıçakla polise koşanlara keşke türkiyede de aynı muamele yapılsa. teyzemin acısını anlıyorum, hayvanın teki bile olsa evlat işte. yazık bi pislik gidiyo ama olan yine anasına oluyo

26.12.2023

Sizler elin ülkesinde 2. sınıf insanlarsanız, değeriniz ve yeriniz belli. Ona göre davranmanız, düşünmeniz ve yaşamanız gerekir. Siz orada yaşıyor ve Alman pasaportuna sahip olabilirsiniz ama Alman değilsiniz. Tıpkı bizim burada yaşayıp, ancak Suriyelilere ve tarikatçılara göre ikinci sınıf kalan Türkler gibi...

26.12.2023

Yani bir Alman vatandaşı, polisin üzerine bıçakla yürüseydi, polis ateş etmeyecek, gel kardeşim şu sol tarftan sapla mı diyecekti ? Sırf türk olduğu için öldürüldü yani ?

Aslında bizde de olması gereken uygulama yapılmış. Biz sanıyoruz bir kişiye ateş ettiğinde sanki şartelden kapatmış gibi duracak hemen. Alakası yok insanları defalarca vursanız bile o anın adrenaliniyle size saldırabilir. Polis fazla bile yaklaşmasına izin vermiş. Elinize bıçak alıp insanlara savuruyorsanız kimseden şunu bekleyemeyiz. Ya belki bıçaklı adam seni öldürmezdi neden öldürdün onu diyemeyiz. Polis neden canını senin için riske atsın ki?

Amerikalı aynasız'ın youtube kanalınıdaki "Bıçaklı Şüpheli İle Aranizdaki Mesafenin Önemi!" videosunu izlerseniz anlarsınız olayların ne kadar hızlı geliştiğini.

TÜM YORUMLARI OKU (18)