'Almanya'da da Geçinemiyoruz' Diyenler Yalan Söylüyor Diyen Gurbetçi: 'Affedersiniz B*k mu Yiyorlar O Zaman?'

Kendine Muhabir isimli YouTube kanalının Antalya'da gerçekleştirdiği sokak röportajında konuşan bir gurbetçi, 40 yıldan fazla süredir Avrupa'da yaşadığını ve kendisi için ekonominin iyi olduğunu söyledi.

Kendisinin Almanya'dan geldiği için ekonominin ona iyi olduğunu ancak Türkiye'de yaşayanlar için kötü olduğunu belirten gurbetçi, Avrupa'dan gelip 'Oralar da kötü, insanlar çöpten yemek topluyor' gibi sözler söyleyenleri eleştirdi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Numan Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa İçin ‘3. Maddenin Değiştirilmesi’ Önerisi
Kaybolduktan 18 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulunan Rojin’in Ölüm Sebebi Belli Oldu
İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
YORUMLAR
24.08.2022

Bu Avrupa da kurulu düzeni olanlardan Suriyeli, Pakistanlı, Afganistanlılardan ettiğimden daha fazla nefret ediyorum

24.08.2022

Otellere git yemekten yarım saat kırk beş dakika önce sıraya geçiyorlar sıraya geçiyorlar derken en yaşlıyı nöbetçi olarak koyup sonra 10 kişi gelip "bis saten sıradaydık" diyerek içeri dalıyorlar sonra yağma başlıyor gruplara ayrılıp yemeklere saldırıyorlar kişi başı üç-beş tabaktan bahsediyorum. Tabi çoğu yemek kalıyor hatta geçen kahvaltıda masada kalan 15 poğaçayı ve kahvaltılıkları gören garson söyleniyordu "bu Almancılar hep böyle" diye bir tanesi duydu kıyamet koptu bunlarla yemek konsunda yarışabilen tek grup Araplar aynılarını onlar da yapıyor. Sıraya geçmemek, bağıra bağıra konuşmak, kendilerinden başka kimse yokmuş gibi davranmak zaten sıradan, su kaydırağı vs. bir şey buldu mu bildiğin el koyuyorlar başkası binemiyor bir de koca koca adamlar sürekli çığlık falan atıyorlar binerken en ufak görgü kuralına uymak falan yok zaten. Kendini yetiştirmiş kurallara saygılı olanlar varsa kusura bakmasın ama ben gördüklerimi yazdım.

Pasif Kullanıcı
24.08.2022

Sosyal devlet anlayışı bu zaten halkı açlığa bırakmam refah seviyesini yükseltme, fakir ile Zengin arasındaki makas farkını korumak, asıl korkulası durum şu ilk giden nesil zorluk içinde yaşadı o insanlar şu an 60 yaşlarına yakındır. Peki çocukları ne durumda gerçekten bir seviyeye geldiler mi ? Kafasının yanlarını kazıtıp üstlerini 3 numaraya vuran Almanya’da garsonluk gibi meslek yalanlardan bahsetmiyorum. Kaç tane öğretim görevlisi yada hakim savcı gibi pozisyonlara ulaşan var asıl onlar Avrupa da türkiyenin lobisini oluşturacak gençler

24.08.2022

okumadan da rahat hayat yaşadıkları için kimsenin umurunda değil. Almanya da o kadar çok tanıdığım var sadece 3 tanesi okumuş ve iyi yerlere gelmiş... hepsinden çok kazanıyorlar daha mütevazi yaşıyorlar.. ama dönercide çalışan ya da garsonluk yapan daha lüks arabalara binerken eğitimli olanlar işimi görsün yeter mantığıyla yaşıyorlar... eğitim bambaşka bir şey...

24.08.2022

Abinin ellerinden öperim, doğruyu söylemek bu kadar kolay işte vicdan meselesi

TÜM YORUMLARI OKU (11)