Almanya Basınından Sonra Hollanda Basını: ‘Bozkurt’u Terör Örgütü ile Bağdaştırdılar!

Merih Demiral’ın, Avusturya maçı sonrasında yaptığı ‘Bozkurt’ işareti sonrasında arka arkaya yalan yayınlar yapan Alman medyasına şimdi de çeyrek finaldeki rakibimiz Hollanda’nın medyası da dahil oldu. BILD’den “Merih 2 maç ceza aldı” yalanı sonrasında Hollanda basını da Bozkurt’u  terör örgütüyle bağdaştırdı. İşte detaylar… 

Euro2024 ikinci tur maçında Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Takımımızın sıradaki rakibi Hollanda.

Hollanda basını da Alman basını gibi Merih Demiral özelinde haberler yapıyor.

Alman Bild, dün son dakika haberi girerek milli futbolcumuzun 2 maç men cezası aldığı iddia etti ancak TFF açıklama yaparak böyle bir cezanın olmadığını duyurdu.

Alman basınından sonra bugün bir haber de Hollanda basınında yer aldı. NL TIMES, haberinde Bozkurt işaretinin aşırı sağcı aşırı milliyetçi grup tarafından kullanıldığını ifade etti.

Bozkurt işaretinin Ermeni ve Rumlara yönelik saldırılarla bağlantılı bir terör örgütü işareti olduğu sözlerini paylaşan Hollandalı NL TIMES internet sitesi bu işaretin yabancı düşmanlığını tetiklediğini İslam dışındaki inançlara karşı nefret odaklı olduğunu okuyucularıyla paylaştı.

Alman Bild Gazetesinden 'UEFA Merih Demiral'a 2 Maç Ceza Verdi' İddiası: TFF'den Açıklama Geldi

Popüler İçerikler

Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
Olumsuz Eleştirilere Daha Fazla Dayanamadı: Dilan Polat Gönderisine Gelen Yorumlara Ateş Püskürdü!
YORUMLAR
05.07.2024

Sen ülkeni Avrupa'nın refahı için mülteci deposuna çevirirsin, onlar sana ırkçı der terörist der.

05.07.2024

böylede şerefsiz bir avrupa var yani

05.07.2024

İki bin küsur yıllık sembol ne oldu da "terör" ile anılır oldu bunu sentezciler kendilerine bir sorsun.

05.07.2024

Hocam 2 bin küsür yıllık değil 30 küsür yıllık bir sembol. Bu videoda çok eskilerden beri açıklanmış. https://m.youtube.com/watch?v=vTRDhGxQi9A

05.07.2024

Hollanda basını meseleye doğru yaklaşmış. Bozkurt işareti aşırı miliyetçi grupların işaretidir ve Türklerin tamamını temsil etmesi düşünülemez. 2bin yıldır kullanılıyor olabilir ama bunu ülkücülük adı altında bu işareti sahiplenerek adam öldürmelerine seyirci kalmadan önce düşünecektiniz. Bu işareti Türklüğün simgelerinden faşistlerin sembolüne döüşmesine seyirci kalan sizsiniz.

05.07.2024

Ötede ağla

TÜM YORUMLARI OKU (32)