Almanya, 8 Milyon Euro ile Kayıplara Karışan Yasemin'i Arıyor

Almanya'da bir para dağıtım şirketinde çalışan 28 yaşındaki Yasemin Gündoğan, 8 milyon euro çaldığı gerekçesiyle ülke çapında aranıyor.

Hürriyet'in aktardığı habere göre, Bremen'deki nakit para dağıtım şirketi Loomis’te çalışan Yasemin Gündoğan'ın görevi paketlenmiş banknotları ATM’lere takılacak para kasetlerine yerleştirmekti.

Ancak Yasemin’in 21 Mayıs’ta banknotları para kasetleri yerine çantalara yerleştirip çöp arabasıyla konteynıra çıkardığı, Berlin’de kiralanan ve çalıntı olduğu anlaşılan bir araçla kaçtığı iddia edildi.

Yasemin Gündoğan’ın çalışma arkadaşları 4 gün sonra para kasetlerini ATM’ye yerleştirmeye kalktığında boş olduklarını fark etti. Hırsızlığın neden bu kadar geç fark edildiği açıklık kazanmadı.

Polis ise önceki gün hırsızlıkla ilgili açıklama yaparak Yasemin Gündoğan’ın bulunması için halktan yardım istedi. Gündoğan ile işbirliği yaptığı şüphesiyle 1 kişi yakalanırken soruşturma geniş çaplı sürüyor.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
04.07.2021

Tosuncuğun eşi olacak kadınmış vesselam

04.07.2021

Ben türklerin nitelikli bir suç bağımlısı olduğuna kanaat getirdim o yüzden haber ilginç gelmedi ama şu yazı çok ilginç. Berlin’de kiralanan ve çalıntı olduğu anlaşılan bir araç yazısı daha çok ilgimi çekti. Kiralık mı çalıntımı bir karar verememiş haberi yapan sanırım.

04.07.2021

kdlkfjjk katılıyorum ırısh ler için nasıl kavgacı japonlar için çalışkanlık default olarak geliyorsa bizde de öyle sanırım :D

04.07.2021

Salak ya nakit parayla nereye kaçabileceksin? O parayı hiç bir hesaba yatıramaz çünkü paranın nereden geldiğini ve temiz olduğunu kanıtlarla bildirmek zorunda. Büyük bir ihtimal para hala elinde, ve elinde ki parayla yurt dışına da çıkamaz, bugün yarın yakalanır. Ömür boyu boku bokuna hapis yatacaksın yedirirlermi o parayı sana mal.

04.07.2021

Doğru bağlantıları kurmadan böyle bir olaya girecek kadar aptal değildir muhtemelen. Bu kadar para emanet ediliyorsa mutlaka ekonomi finans üzerine yüksek eğitimi vardır, aptal olduğunu sanmam. Paraları belli komisyon karşılığı aklayacak birilerini çok önceden bulmuştur. Parayı bitcoine çevirip cold walleta yükledinmi dünyanın her köşesine al yanında götür. Durumun geç farkedildiğini düşünürsek şu an dünyanın her yerinde olabilir. Aklamaya bile gerek olmayabilir, avrupa birliği içinde gümrük kontrolü yok, arabayla yunanistana gel nakit para ile ufak bir tekne satın al, adalar üzerinden türkiyeye geç. Tersi yönde gittiği için sıkı bir denetimle karşılaşmıyacaktır.

TÜM YORUMLARI OKU (16)