Almanlar, Türkiye'yi Kıskanıyor mu?

Türkiye'de son zamanlarda yapılan yol, köprü ve havaalanları Almanlar tarafından kıskanılıyor mu? Almanya vatandaşları cevaplıyor...

Kaynak: Street Tv

Popüler İçerikler

Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Yine Ateş Püskürdü: "Birinci Bölüm Bitti, İkinci Bölüm Geliyor"
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
YORUMLAR

7 sinden 70'ne herbiri ayrı kibar adamların , yok arkadaş medeniyet başka bişey şu insanların naifliğine bak.Çık burda sokakta sor Almanyayı kıskanıyor musun diye "almanya kim yeaa ,almanyanın am.q" diyecek % 50 si.Ki siz o yüzde elliyi iyi bilirsiniz ...

Almanlar, Türkiye'yi Kıskanıyor mu? Ahahahahahahahaha :D Alman vatandaşları böylesine aptal bir soruyu ne kadar da medeni, hümanist, alçak gönüllü ne de kibar cevaplamışlar. Şeyler hala şey sansın, şeeeyy!... Neyse zeki olan anlamıştır.

Pasif Kullanıcı
07.07.2017

ADAM LAFI NE KOYMUŞ..BURDAN ORAYA KİMSE GÖÇ ETMİYOR AMA ORDAN BURAYA BİR SÜRÜ İNSAN GÖÇ EDİYO...CUUKK OTURTMUŞ...DAHA SÖZE GEREK VARMI?? BEN TÜRK YASALARINDAN HAKLARINDAN YARARLANMAK İÇİN TÜRK VATANDAŞI OLMAK İSTEYEN TEK BİR AVRUPALI GÖRMEDİM AMA ERDOĞANIN OĞLU BİLO BİLE İTALYAN VATANDAŞI NEDEN OLDUNUZ SORUUSUNA DAHA İYİ BİR YAŞAM İÇİN DİYE CEVAP VERDİ....DAHA NE ANLATACAKSIN BU ÇOMARLARA..

07.07.2017

"ADAM LAFI NE KOYMUŞ..BURDAN ORAYA KİMSE GÖÇ ETMİYOR AMA ORDAN BURAYA BİR SÜRÜ İNSAN GÖÇ EDİYO" https://www.nachrichtenxpress.com/2017/05/kommentar-das-tuerkei-rueckkehrer-syndrom/ Almanca konusuyorsan cok enteresan bir makale. 2007 - 2011 arası 200.000 Türk Almanya'yı terk etti ve Türkiye'ye geri döndü! Bu son seneler içinde kaç Türk Vatandaşı Almanya ya gitmiş? 2011'den sonra senelik 50.000 ve 65.000 arası insanın Türkiye'ye geri deöneceği öngörülmüş fakat 2015 sadece +30.000 çivarında net geri dönen olmuş. Yani Remigrasyon olayı son 5 sende baya bi trend oldu. Türkiye'ye geri dönen coğunlukla üniversite menzunu. Dikkatını çekerim! Her hangi bir Hans Meier istediği kadar laf sokmaya çalışsın. Gerçek olan bunlar.

TÜM YORUMLARI OKU (75)