'Türkler kendi memleketini karalayan tek millet olabilir. Ben geldim, burayı çok beğendim. Ama Türkiye’de beni aksine ikna etmeye çalışan bir çoğunluk var.'
Felix'in bu açıklamaları, Türkiye'deki sosyal ve kültürel yapının nasıl algılandığı konusunda ilginç bir bakış açısı sundu. Bir yandan Türkiye'yi beğenen bir yabancı olarak olumlu bir tutum sergileyen Felix'in, diğer yandan Türklerin kendi memleketlerini eleştiren yaklaşımına dikkat çekmesi gündem oldu.
gel o zaman aynı şartlarda yer değiştirme yapalım.Sadece 1 ay olsun daha ilk haftada benden daha beter olmazsan adam değilim öyle maddi olanakları güzel olunca bol kepçe atmak iyi oluyordur.
Haklısın Felix, ben de dünyaya Alman olarak gelsem ve Türkiye survivor'ını öldürülmeden tamamlasam senin gibi düşünürdüm. Bu arada evet ülkemiz çok güzel, kötü olan şey bu ülkenin "başına(!) gelenler" ama hapse girmemek için açık konuşamıyoruz, o yüzden anlayamamışsındır.
halkina hayati zehir eden tek devlet