Alman Sevgilisi Laura Celine ile Görüntülenen Barış Murat Yağcı Survivor Sonrası İlk Kez Konuştu!

Survivor'ın tartışmalı ismi Barış Murat Yağcı, İstanbul sokaklarında görüntülendi. Nisa Bölükbaşı'nın ardından yeni Alman sevgilisi Laura Celine ile görüntülenen Yağcı hem özel hayatı hem de yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

Detaylar içeriğimizde!

2020 sezonunu ikincilikle tamamlayan Barış Murat Yağcı, özel hayatı ve ada yaşamıyla Türkiye gündeminde yer almaya devam ediyor.

Yarışma sonrası Nisa Bölükbaşı'yla ilişkisi olduğu iddia edilmişti ama ikili bu iddiaları yalanlamıştı. Daha sonrasında ise ortaya çıkan öpüşme videosu sonrası ilişkilerini kabul etmiş ve 1 yıla yakın birliktelik yaşamışlardı.

Survivor 2022 All Star programından önce ilişkilerini bitiren taraflar, sık sık karşı karşıya gelmiş ve tansiyon yükselmişti. Nisa, Barış'ın kendisine ilişkileri boyunca psikolojik şiddette bulunduğunu da iddia etmişti.

Hemen ardından ise Nisa yine aynı sezon yarışan Ogeday'a gönlünü kaptırmıştı...

Oldukça sert geçen Survivor sezonu sonrası Nisa'nın şampiyonluğuyla sona ermiş, fakat yankıları bir türlü bitmemişti!

Alman model Laura Celine ile yakınlaşan Yağcı, Survivor sonrası ilk kez açıklamalarda bulundu. Nişantaşı'nda görüntülenen Barış 'Valla helal olsun, size yakalanmamak için arka sokaklardan geçiyoruz. Yine de yakaladınız bizi' dedi.

Geçtiğimiz haftalarda 'Evlilik için gencim, henüz evlilik yaşında değilim' diyen 31 yaşındaki Barış, sözlerinin arkasında durduğunu '2-3 aylık çok güzel giden bir ilişkimiz var. Evlilik bir kez olur, temkinli davranıyorum' demişti.

Bundan sonraki kariyer gidişatı hakkında ise 'Oyunculuğa yönelmek istiyorum. Sosyal medyada şarkımın bir kısmı paylaşılıp çok eleştirilmişti. Onları anlıyorum. Sadece hayranlarım için yaptım o şarkıyı' dedi.

Bir daha herhangi bir şarkı çıkarmayacağını açıklayan Barış'ın kariyer hedefinde oyunculuğu devam ettirmek var. Kendisi Şevkat Yerimdar dizisiyle popüler olmuştu.

Spora devam eden Barış Murat Yağcı, yarışma sonrası formunu toplamış ve yeni dövmeler yaptırmış. Kız arkadaşı ile yemeğe gittiğini söyleyen Barış, kendisine gelen teklifleri değerlendireceğini açıkladı.

Survivor'ın ardından ilk açıklamalar... Ada ve yarışma hakkında pek konuşmayan Yağcı'nın bir sonraki projesi merak ediliyor...

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Survivor'da Sular Durulmuyor: Batuhan Karacakaya'nın Acun Ilıcalı'yı Mahkemeye Verdiği İddia Edildi!
Adem Kılıçcı Birlikte Finale Kaldığı Survivor Şampiyonu Nisa Bölükbaşı Hakkında Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!
Survivor Yarışmacısı Nisa'dan Eski Sevgilisi Barış Murat Yağcı'yla İlgili Olay Yaratacak İtiraf

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
YORUMLAR
03.08.2022

Boş insan.... boş yapıyor... .... 🤪🤪🤪

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ