'Allah'ın Güneşi Bedava Kardeşim' Diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sözleri Gündem Oldu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Meclis grubunda konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu, aynı zamanda Akbelen’den gelen köylüleri ağırladı.

Kılıçdaroğlu, 'Coğrafyamızın, güzel Türkiye'mizin bir bölümünde yıllarını, emeklerini vermiş, çoluğunu çocuğunu büyütmüş, büyüklerin mezarlarının olduğu, güzel bir coğrafyada insanlar topraklarına sahip çıkmak istiyor. Eğer siz toprağınıza sahip çıkıyorsanız, bilin ki vatanınıza sahip çıkıyorsunuz. Toprağın olmadığı yerde vatan olmaz. Siz toprağınıza sahip çıkıyorsunuz, ağacınıza sahip çıkıyorsunuz, bahçelerinize sahip çıkıyorsunuz. 2019'dan beri mücadele ediyorsunuz. Hep seçimi beklediler, 'Seçimden sonra gereğini yapalım' dediler. Seçimi hile ile hurda ile aldılar. Şimdi buldozerlerle ağaçların nasıl yıkıldığını, nasıl kesildiğini hep beraber gördük. Ve asıl yıkılan alanı yine beraber uzaktan izleme şansımız oldu.' dedi.

Konuşması sırasında "Allah'ın güneşi bedava kardeşim. Elektriğe ihtiyacınız varsa bedava zaten. Doğalgaz için ödüyorsunuz, kömür için para ödüyorsunuz ama Allah’ın güneşi bedava kardeşim. Güneş panellerini kurarsınız. İstediğiniz kadar elektrik elde edebilirsiniz." diyen Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri de gündem oldu.

Sosyal medyada gündem olan sözlere yorum yağdı.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İslamcılar AKP'li Üsküdar Belediyesi'nin Düzenlediği Kızlı Erkekli Festivale Tepki Yağdırdı!
Cem Garipoğlu'nun Kardeşiyle Fotoğraf Çektiren Nilperi Şahinkaya Günler Sonra İlk Kez Konuştu!

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
09.08.2023

dedem de iyice ayrıldıktan sonra saçmalayan ex vibe ı vermeye başladı artık :/

öyleydi zaten

09.08.2023

Allah için sus dikkatleri o yöne çekme güneş vergisi kitlemesinler şimdi sabah sabah…

Pasif Kullanıcı
09.08.2023

su ile ilgili de yazmış biri bedava diye, yalnız bir şeyi atlıyor, bazı yerlerde bölgesel olarak su sıkıntılı, pet şişelerde bu yüzden, suyu taşıyabiliyorsun, bu sevkiyat içinde maliyet oluyor haliyle yani para karşılığında satılması normal, ha fiyat konusunda eleştirirsen anlarım.

TÜM YORUMLARI OKU (25)