Alkolmetre Testini Geçmek İçin Ot Yiyen Adam

Alkol testi için yanına gelen polisin alkolmetresine üflemeden önce deli gibi ot yiyen adamın çaresizliği...

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
20.04.2017

kuzenim direniyo ne ağız koklaması falan die ama nafile yengem sinirli kitlenmiş, bu böyle nefesini geri çeke çeke açtı ağzını yengem kokladı tokadı bi koydu, biz iptal. Bana da dedi aç lan sen de ağzını, açacan yapacak bişe yok açtım, kokladı biraz yumuşadı, sen içmedin mi dedi. kuzene baktım ben yandım sen yanma bakışı attı. Dedim yok, yukarda kuzene bütün aile güzel bi kaydı, ben savunuyorum diyorum içmiyo denemiş falan ama nafile, bütün aile sırayla ağzımı kokladı hiç biri ayıkmadı, kuzen de satmayınca yırttık. Yıllar sonra anlattım tabi olayın aslını 'vay şerefsiz' falan dediler. konu açılınca aklıma geldi anlatayım dedim de, bayaa uzun olmuş. 1000 karakter sınırı varmış öğrenmiş olduk.

20.04.2017

ortaokul lise dönemleri, ailecek İstanbul'da toplanmışız düğün falan vardır muhtemelen hatırlamıyorum, dayımlardayız, yaşıtım bi kuzenim var, bunla indik aşşağı yaktık sigaraları, neymiş bu böyle diye deneme dönemleri, dönerken bi baktık yengem, elimizde sigara yok, bizi merak etmiş, nerdesiniz falan, dolaşıyoduk öyle dedik, eve doğru yürüyoruz, 'sigara mı kokuyo?' dedi!, ki kendisi günde iki paket sigara içer kokuyu alması mucize, nası abandıysak artık. Biz dedik ne sigarası falan, yukarda bütün aile var, annanemler, dayımlar, teyzemler yakalansak sıçtık, bide ikimize de çalışkan öğrenci tipiyle bakıyolar, ne sigarası falan muhabbeti dönerken ben göstermeden sol elimle ağaçtan yaprak falan ne bulursam atıyorum ağzıma, hızlı hızlı bayaa bi yedim, hala tartışıyoruz yok siz sigara içiyosunuz falan, asansörde dedi ağzınızı koklayacam, biz birbirimize bakıyoruz sıçtık diyoruz,

20.04.2017

alkolmetre olcumu agiz kokusundan yapmiyor. akcigere giren havaya kandan karisan alkol buharini olucuyor. bu yuzden ne yeseniz, ne cigneseniz bos.

TÜM YORUMLARI OKU (7)