Alkollü Araç Kullanmaya Son! Daha Kaç Bora Hayata Gözlerini Yumacak?

Genç yaşta alkollü araç sürücüleri yüzünden ne hayatlar bitiyor... 

Alkollü araç kullanmamak gerektiğini unutmayalım!

Gün geçmiyor ki bu acı haberler bitmesin... İzmir’de 24 Mart 2017 de Konak’da meydana gelen bir kazada karşıdan karşıya geçmeye çalışan Bora Aşcılar (16) 103 promil alkollü bir sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Daha sonrasında da çarpan sürücünün henüz Bora toprağa bile verilmeden serbest bırakıldığı öğrenildi...

Bora hayat dolu, gitar çalan, çok sevilen bir çocuktu.

Sürücünün serbest bırakılmasının ardından Bora Aşçılar'ın arkadaşları ve yakınları yaşananlara eylem yaparak tepki gösterdiler.

Baba Rıfat Osman Aşçılar, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun ölümüne sebep olan sürücünün alkollü olduğunu söyleyerek, "Alkollü araç kullanıyorsanız karşınızdaki kişiyi öldürmeyi ya da sakat bırakmayı göze almışsınız demektir." dedi.

Anne Hayal Aşçılar ise 'Burada bir sürü Bora var. Onlar bizi yalnız bırakmadı. Biz burada yalnız Bora için değil, tüm evlatlarımız için toplandık.' dedi.

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
12.03.2018

zıkkımın dibini içsinler...cinayet suçundan hiçbir farkı yok. taksirle adam öldürme olması için alkolsüz olması lazım bu bildiğin cinayet oluyor. içip sapıtanın kahrını niye masumlar çekiyor.

13.03.2018

Bende içiyorum ama ömrümde akol ile arabayı bir arada hiç kullanmadım. Alkollü yakalanı direk cinayete teşebbüs ile falan cezalandırmak lazım. Direk çekeceksin. Eşim hamileyim dediği günden beri ağzıma içki koymadım. Oğlum 6 aylık oldu, hastalanır; acil birşey olur diye hala ağzıma koymuyorum. Herhalde bizim oğlan 3-5 yaşına gelene kadar da içmeyeceğim. Çocuk var diye sigarayı da bıraktım. Eşim resimde diye de sağlıklı beslenme düzenine geçtim. Oha lan. Ben 60'â falan gelmişim sanırım

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ