Alkollü Adamın Metronun Yaklaştığı Sırada Yaptığı Hareket Az Kalsın Sonu Oluyordu!

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde metro yaklaşırken yola kafasını uzatan alkollü adama, hızla gelen aracın çarptığı an saniye saniye kaydedildi.

⚠⚠⚠ Bu Video Bazı Kullanıcılar İçin Uygunsuz Olabilir. ⚠⚠⚠

Kişi Kazadan Sonra Instagram'da Bu Fotoğrafını Yayınladı.

Popüler İçerikler

ODTÜ Mezuniyet Törenindeki Pankartlarda Kendini Gören Hande Yener Öğrencilerle Büyük Gurur Duydu!
Sokak Röportajı Nedeniyle Tutuklanmıştı: Dilruba Kayserilioğlu'nun Cezası Açıklandı
Yine Farkını Ortaya Koydu: Düğün Mekanına Sürat Teknesiyle Gelen Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya "Evet" Dedi!
YORUMLAR
27.12.2017

Şimdi herşeyden önce, kişinin alkolik olduğunu belirten bir yazı yok ortalıkta. Zira alkolizm psikiyatrik terminolojide alkol bağımlılığının adıdır ve bir rahatsızlık olarak geçer. Yani biri alkolikse, hastalık halini almış bir alkol bağımlılığı mevcuttur. Bu arkadaş da alkol almış sadece. Alkol bağımlısı olduğunu fotoğraf altındaki açıklamadan, o da belki, çıkarabilirsek çıkarırız. Diğer açıdan bakacak olursak da bu arkadaş alkol ve xanax (bağımlılık yapabilen bir antidepresan) altında videodaki hareketleri yapmış. Fotoğraf ise daha öncesinde geçirdiği bir trafik kazasından kalma. Suratı tren kazasından sonra daha kötüymüş, öyle diyor. Kısacası açıklamaları daha mantıklı; en azından doğru yapalım. Sarhoş, uyuşturucu kullanmış vs diyebilirsiniz, ancak alkolik bireylerin sağlık sorunları üzerinden prim yapmaya veya her alkol kullananı alkolik olarak yaftalamaya çalışmayın.

27.12.2017

Peki bunu videoya çeken insana ne demeli? Hangi akla hizmetle kötü bir şey olacağını öngördüğün halde o insana yardım etmek yerine kaza geçirmesine göz yumabilirsin!

27.12.2017

Aklı selim adam kafasını gelen metro yoluna uzatmaz. Alkollü adama da kimse bulaşmak istemeyeceği için normal değil mi?

27.12.2017

Sadece alkolün yaptıracağı bir iş değil pek. Xanax ile bir bira içsen bile mindfuck oluyorsun. Adam da kırk kere ilaç etkisindeydim kullanmayın falan demiş. Başlık biraz yanlış yönlendirme olmuş. İnsanların engellemeyip bile bile lades demeleri de ayrı vicdansızlık olmuş.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ