Alışveriş Sepetlerine En Çok Eklenen Son Zamanların Trend Takı Modelleri

Takıp takıştırmak için artık öyle özel gecelere katılmaya ya da iddialı elbiselere gerek yok. Son zamanlarda takı modelleri geceden gündüze, spordan günlük hayata her alanda stilinizi tamamlayacak modellerle karşımıza çıkmakta! Hal böyle olunca şık takı modellerini hemen hemen her kombinimizle kullanıyor ve çabuk sıkılıyoruz. Tabii sık kullandığımız takıları yenileriyle değiştirmek için alışveriş sitelerinin altını üstüne getirmeden de yapamıyoruz. İşte tam bu aşamada, sizi tüm bu zahmetlerden kurtaracak şahane bir içerikle karşınızdayız. Son zamanların en sevilen ürünlerinin yer aldığı içeriğimizi incelemeniz halinde, takı zahmetinden büyük oranda kurtulacağınıza garanti veriyoruz!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

1. Cıvıl cıvıl kombinlerinizde ayıcıklı küpe modellerini tercih edebilirsiniz.

Ayıcıklı küpe modelleri farklı renk seçenekleri ile yaz kombinlerinizi tamamlayacak şirin mi şirin takı modelleri arasında yer alıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Mükemmel bir küpe gerçek altın gibi duruyor, parıl parıl parlıyor! Muazzam her gören bayıldı.'

2. 2021 yılının yükselen modası: İnci takılar!

Annelerimizin yıllardır boynundan çıkarmadığı inci kolyeler, bu yılın en moda aksesuarları arasında yer alıyor. Sizde bu yılın modasına ayak uydurmak için zarif bir elbise ile inci kolye kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Çok güzel bir ürün neredeyse her şey ile uyum sağlıyor. Çok beğendim.'

3. Derin dekolteli bluzlarınızda yılan model kolyeler kullanabilirsiniz.

Geçtiğimiz yıldan bu yana popülaritesi azalmayan yılan model kolyeler, derin dekolteli bluzlarla ya da v yaka giysilerinizle oldukça şık bir görünüm yakalamanıza yardımcı olacaktır.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Ürün çok güzel ve zarif ayni görseldeki gibi ve kaliteli ben çok beğendim.'

4. En şık kombin bileklikler için;

Kombin takılar uzun zamandır hayatımızda. Sizde trend takı görünümünü yakalamak için en kısa sürede kombin bileklik modellerine göz atmalısınız.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Hepsi çok güzel, çok şık duruyor. Ben çok beğendim.'

5. Mavi boncuklu takılar son zamanların en beğenilen modelleri arasında yer alıyor. 🤩

Bu yaz hemen hemen herkesin boynunda mavi boncuklu bir kolye mutlaka görmüşsünüzdür. İnanılmaz derecede rağbet gören mavi boncuklu kolyeler, tam bir yaz kolyesi! Sizde yaz için boynunuzdan çıkarmayacağınız tatlı bir kolye arayışındaysanız, mavi boncuklu kolyeleri seçenekleriniz arasına ekleyebilirsiniz. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Ürün aşırı güzel. Zarif ve çok şık duruyor. Görseldekinin aynısı geldi. Boncuğu ne küçük ne de büyük. Almanızı tavsiye ederim. Boyu da çok iyi uzun değil ama çok da kısa değil.'

6. Vintage model zincirler tüm zamanların en iyisi olarak zirveden inmiyor!

Vintage stili benimseyenlerin severek kullandığı zincir modelleri, şık kombinlerin tamamlayıcısı niteliğinde. Sizde stilinizi vintage takılarla güçlendirmek isterseniz, burgu zincir modellerini takılarınız arasında eklemeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Çok güzel, çok şık! Tam vintage havasına sahip.'

7. Boncuklu kolyeler yazın vazgeçilmez takı modellerinin başında yer alıyor. 😍

Yaz ayları denince akla ilk gelen takı modeli tabii ki boncuklu takılardan başkası değil! Kıpır kıpır yaz aylarının olmazsa olmazı boncuklu takılara hala göz atmadıysanız, yaz bitmeden seçenekleriniz arasına eklemeniz gerektiğini şiddetle öneririz.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Ürünün kalitesi ve güzelliği tartışılmaz. Paketlemesi çok güzeldi çok teşekkür ederim.'

8. Renkli kombinlerinizi tamamlayacak şık bir küpe modeli için zirkon taşlı küpelere göz atabilirsiniz.

Renkli kombinlerinizi yine aynı şekilde renkli ve dikkat çekici takılarla tamamlayabilirsiniz. Bunun içinse adresiniz zirkon taşlı küpelerden başka bir seçenek olmamalı! 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Çok güzel, kaç haftadır kullanıyorum kararmadı. Bu fiyata çok güzel.'

9. Çoğu kombininizi kaldıracak zincir kolyelerden mutlaka edinmeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Zincir kolyeler uzun süredir revaçta olan takı modelleri arasında yer alıyor. Günümüze geldiğindeyse ise farklı zincir modelleri dikkat çekici seçenekleriyle adeta gözlerden kalpler çıkmasına neden oluyor! 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Çok kaliteli ve şık duruyor, çok beğendim. Boyu ayarlanabilir. Fiyatı da çok uygun, tavsiye ederim...'

10. Vintage stilinizi taçlandıracak göz alıcı bir küpe arayışındaysanız, sizi buraya alalım. 👇

Halka küpesiz asla diyenler buraya! Klasik halka küpelerden sıkıldıysanız, vintage halka küpe modelleri sizi oldukça memnun edecektir.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Çok ideal ne büyük ne de küçük oldukça kaliteli ve çok da zarif kesinlikle tavsiye ederim. Ben buradayım diyor öyle şık!'

11. İtalyan yassı zincir modelleri 2021 yılının en çok tercih edilenlerinden...

Birkaç madde önce farklı zincir modellerinin revaçta olduğundan bahsetmiştik. Bu modeller arasında yer alan İtalyan yassı zincirler de aynı şekilde dikkat çeken takılar arasında yer alıyor. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Kolyeye bayıldım tereddüt ederek almıştım fakat kalın bir yapısı olmadığı için çok zarif ve hoş duruyor. Kalitesi de çok güzel severek kullanıyorum ve herkes çok beğeniyor tavsiye ederim.'

12. Yaz stilinizi en moda yüzüklerle tamamlayın! 👌

Şık bir stil için kullanacağınız yüzük modellerini dikkatli seçmeniz gerekiyor. Hem şık hem de spor bir stil içinse gold büyük yüzüklere yönelebileceğinizi hatırlatmak isteriz. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Aşırı güzel bir ürün ve kaliteli! Parmaklarınız kalın olsa da istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.'

Sizin için bir araya getirdiğimiz takı koleksiyonumuza buradan ulaşabilirsiniz. 

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Evinizin İhtiyacı Olan Her Şeyi Tedarik Edebileceğiniz Bayram İndiriminde Öne Çıkan Ürünler
Zarif Bir Elbiseyle Kullanabilecek Şık Takı Modelleri
Kombinlerinizin Yıldız Parçası Olacak Son Dönemin En Sevilen Çanta Modelleri
Koltuk Takımından Çalışma Masasına En Sevdiğiniz 12 Mobilya
Kolyeden Küpeye 2021 Yazının En Popüler Takı Modelleri

Popüler İçerikler

Denizbank’ta Müşterilerin Hesabından Çalınan 205 Milyon TL Kripto ve Sanal Bahiste Kullanılmış
Fatih Altaylı'dan Kendisine "Sözde Gazeteci" Diyen Hakan Ural'a Duyanları Dumur Eden Cevap
Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler