Alışveriş Arabası 115 Km Hızla Duvara Çarparsa Ne Olur?

İsviçre Dinamik Test Merkezi tarafından yürütülen bir proje kapsamında sıra dışı bir çarpışma testi gerçekleştirildi. İçi dolu bir alışveriş sepeti yaklaşık 115 km hızla giderken duvara çarparsa ne olur?

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Dünyaca Ünlü Maden Suyunda Dışkı Örneğine Rastlandı: 2 Milyon Şişe İmha Edildi
YORUMLAR
23.08.2016

insanlar araba surerken, lay lay lom rahatca gittikleri hizlarda aslinda ne kadar buyuk kinetik enerjilerin sozkonusu oldugunun farkinda bile degiller. o arabalarin paramparca olup, mankene hic bir sey olmadigi ncap carpisma testleri sadece 64km/saat hizda gerceklestirilir. ayni kazayi 120-130km hizla yaparsaniz kinetik enerji hizin karesiyle artacagindan carpismanin gucu 4 kat daha fazla olacaktir. oyle bir durumda degil insan geride arabaya benzeyen bir sey bile kalmiyor. carpismanin siddetiyle bagaj on kaputla birlesebiliyor.

24.08.2016

sahibinden temiz kullanılmıs kilometresi markette yapılmıs, düşük kilometrede hasar kayıtsız alısveriş arabası, araba full donanım olup 2 parca temizlik boyası vardır değişeni hasar kayıtı yoktur pert kayıtlı arabalarla karıstırmayınız fiyat sondur su olurmu bu olurmu gibi tekliflerle gelmeyiniz arac hafta ici 10.00-22.00 arasında tüm süpermaketlerde görülebilir

23.08.2016

demekkı alısverıs arabasına bınıp 115 km hız yapmıycaz. 80 - 90 maks surat yeterlı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ