İlk görüşte Buse'den çok etkilenen Alişan, yakın arkadaşı Çağla Şıkel’e Buse'yi çok beğendiğini itiraf edip kim olduğuna dair sorular soruyor.
Alişan bir röportajında babasının Buse’yi kafede gördüğünü ve kendisine “Dizide ne güzel kızlar var, neden arkadaş olmuyorsun?” diye telkinde bulunduğunu anlatıyor.
Dizinin 4. bölümünün çekildiği sıralarda çiftimiz, ilişkilerinin adını da koyuyor. Alişan, bir röportajında Buse'ye DM’den yürüdüğünü de itiraf ediyor.
Alişan, kısa sürede yayın hayatı son bulan Dostlar Mahallesi dizisinde Buse'yle karşılaşmasını bu romantik cümleyle özetliyor.
2018 yılında Payitaht Abdülhamid dizisinin kadrosunda yer alan Buse Varol, çekimler sırasında hayatının teklifini alıyor. Kızımız, kayıtta olduklarını zannettiği anda gelen evlilik teklifiyle şaşkına dönüyor.
Alişan, Buse Tektaş çifti; dizi setinde kesişen yollarını 6 Mayıs 2018 tarihinde attıkları imzayla sonsuza dek birleştiriyor.
Alişan 6 Şubat’ta dünyaya gelen kızı Eliz’le ilgili bir röportajında kız babası olmanın çok farklı bir duygu olduğundan bahsederek oğlu Burak'ın kardeşini pek kıskanmadığını anlatıyor. Buse'nin çocuklarla ilgilenirken çok yorulduğunu ve bu konuda eşine elinden geldiğince yardım ettiğini dile getiriyor.
Onedio bir çift hakkında içerik yaptıysa birkaç aya kalmaz ayrılırlar.
çocukların dadısı yokmuydu? nasıl çok yoruluyormuş hanım kız
Baktım mevzu bahis Alişan, hemen tıklayıp içeriği okumadan kusmuk emojisi (hayal edin en yeşilinden) bırakmaya geldim..