Alina Boz'un Başrol Olduğu Bir Peri Masalı Dizisindeki Sokak Köpeği Sahnesi Tepkilere Neden Oldu!

Alina Boz, Taro Emir Tekin, Hazal Filiz Küçükköse ve Nazan Kesal'ın yer aldığı Bir Peri Masalı dizisinde Müfit Kayacan'ın canlandırdığı Hamit karakterinin zehirlenerek öldürülen bir köpek için 'Tam sokak köpeğine yakışan olmuş, yapanın da yaptıranın da elleri dert görmesin.' demesi gündem oldu.

Başrollerini Alina Boz, Taro Emir Tekin, Hazal Filiz Küçükköse ve Nazan Kesal'ın paylaştığı Bir Peri Masalı sizin de bildiğiniz gibi FOX TV'nin sevilen yapımlarından bir tanesi.

Dizide sıradan bir hayat sürerken bulduğu para dolu çantayla hayatı değişen Zeynep'in hikayesine tanık oluyoruz.

Final yapacağı konuşulan fakat reytinglerde güzel bir yükseliş yaşayan bu dizi son günlerde izleyicilerin tepkisini çekti.

Dizinin bir bölümünde Müfit Kayacan'ın canlandırdığı Hamit karakterinin zehirlenerek öldürülen bir köpek için "Tam sokak köpeğine yakışan olmuş, yapanın da yaptıranın da elleri dert görmesin." demesi gündem oldu.

Bu sahne sosyal medyada da tepkiyle karşılandı ve birçok kullanıcı FOX TV'den özür dilemesini istedi.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Çaycı Hüseyin Olarak Tanıdığımız Alpaslan Özmol'un Kuruluş Osman Dizisine Katılması Goygoycuların Diline Düştü
Aşk-ı Memnu'nun Yalısı, 40 Milyon TL! Dizi ve Film Çekiminde Kullanılan Evlerin Fiyatına İnanamayacaksınız
Güzel Günler'in Başrolü Leyla Tanlar ile Duy Beni Oyuncusu Feride Çetin'in 'Meslek' Tartışması Gündem Oldu!

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
17.11.2022

Ne kadar buluttan nem kapan bir millet olduk biz ya. O zaman dizilerde asla kötü karakterler olmasın, kimse yalan söylemesin, kimse adam öldürmesin. Akşama kadar çizgi film izleyin o zaman ya. Diziyi izlemem ama şu 2 saniyelik videodan anladığım kadarıyla bu adam kötü bir karakter. Nesini büyütüyorsunuz bunun. Dizilerde adamlar tavuk öldürür gibi adam öldürürken tamam, dizideki "KÖTÜ" karakter "KÖTÜ" bir şey söyleyince mi sorun oluyor? Hemen yok FOX özür dileler yok hayvanları hedef gösteriyorsunuzlar. Hee bu sahneyi izledim ya hemen gidip şimdi sokak hayvanlarını zehirleyeyim bari, beynim yok çünkü.

Olm biraz düşünün. O sahneye o dizide gerek var mıydı? Yoktu. Demek ki bilerek konulmuş oraya. Demekki bir şey denenmek ya da anlatılmak istenmiş. Çalıştırın lan kafayı biraz?!? Çok seviyorsunuz "haklı olabilir mi biraz araştırayım, düşüneyim" demeden herkesi sjw ilan etmeyi. Şu anki yönetim ve hayvanlara karşı tutumları belli. Resmen insanlar hayvanlardan soğusunlar diye çok basit şeyler bile dlt eliyle yapılmıyor, gönüllülerin yapması engelleniyor hatta bazen. Yönetenler insanların illallah etmesi için bu kadar uğraşırken bu sahnenin konulması yapılmak istenen kötü kötü şeylerin meşrulaştırılması olur. Bu normalleşmesin diye, o sahnede olanlar yarın bir gün başımıza gelmesin diye tepki gösteriyoruz amk. Öld*rmek suçtur, çözüm değil. Tersini düşünen de insan evladı değildir amk.

17.11.2022

Yuh amq ya olm ne skm duyar kasmak lan bu.

17.11.2022

Ayy benden daha hayvansever olmaz bu dünyada ama artık böyle kelimeleri karakterin düşünce yapısı olarak görsek ve sadece o karakterin ne kadar boş ve çirkin bir bakış açısı olduğunu düşünüp öyle geçip gitsek diyorum.. Her karakter sürekli toplumsal mesaj verecek diye bir şey yok. Söyleyen de çocuklarını sürekli yarıştıran, birbirine düşüren, çocuklarının işlerini baltalayan bir adam söylüyor. Yani içi leş bir insandan beklenecek bir cümle.

TÜM YORUMLARI OKU (17)