Alın Size Kapak! Isparta Konseri İptal Edilen Melek Mosso'dan Gericilere Tokat Gibi Cevap Geldi

Memlekette her gün şaşıracak bir şey oluyor. Son olarak Melek Mosso'nın Isparta'da vereceği konser, gericilerin baskısı sebebiyle iptal edildi. Fakat sanatçıdan öyle bir cevap geldi ki, anlayana çok sert sözler bunlar!

Ülkemizde her gün gerçekten akla mantığa sığmayan şeyler oluyor. Arka arkaya iptal edilen festivallere ve konserlere bir yenisi daha eklendi. Melek Mosso'nun Isparta'daki Gül Festivali kapsamında vereceği konser, gerici vakıfların baskısıyla iptal edildi.

Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği isimli oluşumlar, Melek Mosso'yu ahlaksızlıkla itham eden bir basın açıklaması yayınladı.

Detayları burada anlatmıştık 👇

Bu Kez Konseri İptal Edilen Şarkıcı Melek Mosso Oldu

Konser iptali büyük tepki toplarken Melek Mosso'dan kapak gibi bir cevap geldi.

Sanatçıya sosyal medyadan destek yağdı 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Tüm ahlak şövalyeliğine soyunanlara aynen şöyle bir gülüş fırlatıyor ve bildiğimiz yoldan yürümeye devam ediyoruz. Seninleyiz Melek Mosso!

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
YORUMLAR
26.05.2022

İşin kötüsü o ki, gittikçe artıyor sayıları ve sesleri eskisinden çok çıkıyor. 20 yıl önce böyle bir şey söylemeyi akıllarından geçiremezlerdi. Şimdi cesaret buldukları yerler yüzünden basın açıklaması bile yapıyor soytarılar.

26.05.2022

ulan hırsızlığa, üstü kapalı ihalelere, kokain kullananlara laf söylemeyen sözde ahlak bekçileri.. şerefsizsiniz! yavşAK'sınız

26.05.2022

Sanki polis zoruyla konsere getiriliyor .çler de isyan ediyorlar Gitmeyeceğin konserin ahlakından sananee sanane benim gideceğim konserden ,konserin ahlakından. Niye bunlarla muhatap oluyoruz ne alaka.

TÜM YORUMLARI OKU (9)