Alıkonuldu, Tehdit Edildi... Ankara'da Kaybolan Şirin Dilan Erdoğdu'nu Kaçıran Şahsa Ev Hapsi Kararı

Geçtiğimiz hafta evinin önündeki kedilere su vermek için kapının önüne çıkan Şirin Dilan Erdoğdu'dan uzun süre haber alınamamış, sosyal medyada başlatılan kampanya sonrası bulunup evine geri dönmüştü. Olayın araştırılmasının ardından ise yaşanan bu kaybolmanın arkasından bir çetenin olduğu ve Dilan'ın kaçırıldığı ortaya çıktı.

Aile avukatları tarafından yapılan açıklamada Şirin'in kendisini savunamayacak bir durumda olduğu ve zihinsel engelli raporu olduğu belirtildi. M.B.E isimli şahıs tarafından kaçırılarak alıkonulan genç kız yaşadığı korkunun ardından bulunmasıyla birlikte başına gelenleri anlatarak olayın iç yüzünü ortaya çıkardı.

Cinsel istismara maruz bırakılmış

Avukatları tarafından yapılan açıklamada ayrıca genç kızın bu kaçırılma sonucu cinsel istismara uğrayıp tehdit edildiği de belirtildi.

Ev hapsi cezası verildi

Şüpheli M.B.E.'nin çıkarıldığı mahkemece ev hapsi cezası aldı. Bunun üzerine harekete geçen aile avukatları karara itiraz ederek şüphelinin tutuklanmasını talep etti.

İşte avukatlar tarafından yapılan açıklama metni👇

Ne olmuştu?

Sosyal Medyanın Gücü Sayesinde Bulundu! Kaybolan Şirin Dilan Erdoğdu’dan Güzel Haber

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
12.08.2021

güzel haber,gündem olması da iyi oldu. hapis cezası verilse nasılsa çıkacak bikaç seneye. şimdi bu piç kurusunu tanıyanlar bilenler o evi yaksın.taşlasın.ateşe versin.

12.08.2021

Allah belanızı versin artık! Öldürün şu şerefsizi ya. Bir kere idam edin yaa. Bakalım noluyo?

12.08.2021

bu ne lan böyle siki kalkan ya kaçırıyor ya tehditle istismar ediyor pornocu pis şerefsiz pezevenkler diyarı .. kim kimi kucağına alacağını şaşırdı adeta eli sikinde.hazir.bekliyorlar !! hadım lazım hadım!!!

TÜM YORUMLARI OKU (4)