Alicia Vikander'lı 'Tomb Raider'dan Yeni Fragman Geldi!

Oscar'lı oyuncu Alicia Vikander'ın başrolünü üstlendiği Tomb Raider'dan yeni fragman geldi. Lara Croft'un gençliğinden başlayan hikayede Lara, 21 yaşındayken babasının imparatorluğunu reddederek basit bir yaşam sürmeye başlıyor.  Geçimini sağlamak için de bisiklet kuryesi olarak çalışan Lara, babasının kayboluşunu araştırmaya başladıktan sonra bilinmeyene doğru yolculuk etmeye başlar. 

Film 16 Mart'ta vizyona girecek.

Popüler İçerikler

Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Gözaltına Alınan 65 Kişiden Biri Olan 'Basel' Tutuklandı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
19.01.2018

bu nasil tomb raider la benim bildigim tomb raider koca gotlu bir kadindi

19.01.2018

Lara renkli gözlüydü yani angelina jolie oynuyordu, madem angelina jolie oynamıyor, angelina jolie' ye benzeyen bir kız bulsaydınız, bir karakteri farklı farklı insanların oynamasından nefret ederim o filmi hiç izleyesim gelmez, sanki angelina jolie ye benzeyen kadın yok, keşke agelina jolie'ye benzeyen birini oynatsaydınız, aynı karakteri farklı insanların oynaması, filmin devamı olmasından çıkıyor, hatta konusundan da çıkıyor, ben bu filmde natalie dormer'ı yada Margot Robbie'yi çok görmek isterdim, özellikle margot robbie'yi, çünkü margot robbie intihar timinde aksiyon filmlerinde aranan kan olduğunu göstermiş, intihar timi filminden çıkanlar, harley quin için bir film çekilmesini arzuladılar, Alicia Vikander'a bir garezim yok keşke angelina jolie'ye benzeyen birini oynatsalardı, bu olmamış, fragmanı bile izlemedim, bu ön yargı değil, sadece beklenti. Bu film baklava beklerken önüne kuru bir kemalpaşa tatlısının gelmesi gibi bişey. Film kendini riske etmemiş, intihar etmiş.

19.01.2018

kardeş angelina jolie'yi baz alma. Oyunu baz alıcaksın daha güzel bir kız beklerdim bende ama bence oyunla örtüşüyor

19.01.2018

oyunun birebir aynısını yapmaya çalışmaları hoş olmamış.bunu resident evil afterlife filminde chris ile wesker'in savaş sahnesinde de yapmışlardı.daha yaratıcı olunabilir.hadi konu aynı olsun da sahneleri bari değiştirseydiniz.

TÜM YORUMLARI OKU (5)